Ako su ove gori cijene točne, ja bi, ka neko pod čijim je kotačima skonča vepar, sugerira Uniqa osiguranje za ovih 313 kuna. Mene bi bilo spasilo.
Naplatit štetu od divljači je golgota. Meni je prije 8-9 godina izletija vepar. Ima san Opel Vektru. Nikakva brzina, između 60-70. Vepar napada Vektru s desne strane. Ovi plavci su u zapisniku izračunali da san u trenutku naleta bija na 50 (super reflekse iman, čini se)
Desni far, maglenka, branik, maska, vezni lim, bočni lim, 1/3 haube, šajba cila (!!!), saće kilera pune veprovine, ventilator isto. (Baš trofejni kapitalac, yebate. Mislin da iman i negdi slike, mora bi ih naći i skenirati.)
I sad ti misliš da ćeš sa zapisnikom i procjenom štete otić u hrvaCke šume, ili neku lovačku organizaciju i dobit pare. Kuac! Ideš na sud. Pa, onda dvi godine života ostaviš na sudu, pa vještačenja, pa svjedoci, pa opet vještačenja. Onda kad misliš da si dobija, onda se šume žale. Jer je vepar baš na međi istrča di se račva privatna zemlja i državna šuma kraj odvoda županijske ceste šta se nastavlja na kanal u vlasništvu hrvatskih voda... Znači, u tri p.m. Može bit kriv ko god oće, šta znači da kriv nije niko.
Jedino je lipo, kad dobiješ, ako dobiješ, šta ti cilo vrime postupka teče kamta na iznos. Ali ni to nije iznos da bi se pošten čovik sekira 2,5-3 godine i ima 25.000 kuna štete na leru.
P.s. ovo šta nudi gori Triglav - za 263 kuna pokriva do 2000 štete? Di ćeš nać šajbu za 2000 kuna? :wtf:
Meni nisu htjeli kasko isplatiti jer nisam zvao policiju za alkotest...
Bit će da si ga iskomplicira s puno priče. :whistling: :grin:
Jer šta bi bilo da si zeteka štetu na staklu na parkiralištu? Mora li čovik biti trijezan i dok je šteta nastala dok se auto ne vozi?