Kako namjestiti sat na Saxu?

igor

New member
U sredini sata imaš nazubljeni gumbić (ako se ne varam) stisneš ga i okrečeš dok ne namjestiš sat :rolleyes: , ako nejde onda nešto ne valja sa mehanizmom za podešavanje sata
 

platon

manijak
Na saxu je digitalac :rolleyes:
Daš kontakt da se popale kontrolke, i stisneš i držiš desno dugme što strši iz table dok sat ne počme "trupkat"....s tim desnim sve namještaš, snaći ćeš se dalje ;)
 

Nicol

AK HBT Racing
okreneš u jednu stranu i držiš malo duže dok ti se ne počnu vrtit brojke. isti "šaraf", u jednu stranu namještaš sate, a u drugu minute. uvijek ide prema naprijed, i dok okrećeš namještaš jel AM ili PM (piše sa strane).

edit: sad vidim da si napisao da je cajger u pitanju, znači pretpostavljam da nije digitalni sat u pitanju nego tabla kakvu je Marko stavio pod sliku broj 2. al čini mi se da i ona ima isti šarafić....
 

tefo

New member
Sat je digitalni',I nije ni jedan od gore navedeni desno je kazaljka temperature lijevo rezervoara sat je digitalni I pozadina je zelena
 

stipek

New member
evo u kratko

izvadi kljuc, uguraj kljuc, stisni i drzi desnu tipku, daj kontakt i cekaj...

poceti ce blinkati sat, zatim namisti pritiskajuci tipku sat, kad ga napistis pricekaj i on ce se prebaciti na minute, opet ih napisti i pricekaj, blinkanje ce prekinuti i to je to...
 

hostovbreg

New member
Pozz.Evo mene opet nakon dugo vremena,al ovaj put sa puno manjim problemom nego prije kada sam skoro godinu dana gubio živce i razum zbog paljenja..:grin:

Saxo je 1.1 1999 god.,sa analognim satom..
Kako god namjestim sat na točno vrijeme,recimo navečer namjestim 21.00 sati,ujutro kad krenem na posao u 07.00 sati,sat na Saxu uvjek pokazuje par sati unaprijed,recimo 11.00..Uvjek nekako ode naprijed.
30 puta sam ga najmanje namjestao i uvjek ode naprijed???:hm::(
Jeli moguće kad sam imao problem sa paljenjem i kada smo čuda radili dok nismo otkrili u čem je kvar (mjenjali i centralinu,akumulator,seznzore) da se neš poremetilo??

I glavno pitanje kako to popraviti???
 

Randy5

Active member
Na maminom Saxu 1.5D isti problem otkako je kupila novi auto. Digitalni sat. Nismo niti pokušavali složiti, ako imaš rješenje molim Te napiši.
 

spaceman

New member
Joj kad se sjetim podesavanja na svome 2001.god. :p Taman promjena vremena sat u natrag ili naprijed i zaboravim svaki put kak se mijenja. Ajmo listat upute svaki put. Najgore od svega sto su se upute koje su dosle s njim u kupus pretvorile pa dok nadjem stranicu koma. Dobro pa postoji forum hehe.
 
Na vrh