• Obavezno pročitati - Pravila oglasnika 


  - Oglas se otvara kao zasebna tema.

  - Naslov teme zbog preglednosti i jasnoće mora biti deskriptivan, npr. u obliku P: Citroen C4, 1.6 HDi, 2005. ili K: kompresor klime za Xantiju 1.9 ili P: elektromotor podizača stakala za Saxo. Naslov ne smije izgledati P: dijelove ili samo Prodajem.
  Oglasi bez pravilnog naslova uklonit će se bez upozorenja.

  - Oglas mora obavezno sadržavati informacije o automobilu (godinu, kilometražu, vrstu motora te ostale bitne značajke) i obavezno fotografiju oglašavanog vozila. Oglasi bez fotografije obrisat će se bez upozorenja.

  - Stavljanje linkova (poveznica) na druge stranice (npr. internetske oglasnike) u sadržaj oglasa nije dopušteno. Oglasi koji sadrže linkove na druge stranice uklonit će se bez upozorenja. Od ove odredbe izuzima se jedino revijalna tema naziva "Citroeni u oglasima".

  - Prodavač, odnosno Kupac mora naglasiti kakav način komunikacije želi, bilo da je riječ o e-mailu, telefonu ili putem PP-a (Privatnih Poruka). Vodite računa o izboru komunikacije. Npr. ako mislite da nećete moći pristupiti forumu, odnosno internetu tjedan ili više dana nemojte navesti PP, odnosno e-mail kao željeno sredstvo komunikacije.

  - Nakon ispunjenja ponude ili potražnje dužni ste o tome izvijestiti u sklopu teme ostale članove kako se oglas više ne bi povlačio, a uredništvo foruma moglo zatvoriti oglas.

  - Oglašavanje u kategoriji foruma Citroën oglasnik rezervirano je isključivo za članove foruma, odnosno fizičke osobe. - Zabranjeno je direktno reklamiranje tvrtki ili bilo koji drugi oblik marketinga bez prethodne dozvole vodstva foruma.

  - Oglašavanje ponude i potražnje Citroën® vozila, rezervnih i drugih dijelova, objavljujte isključivo unutar kategorije Citroën oglasnik u pripadajuće forume, a ovisno o tome radi li se o ponudi ili potražnji vozila, odnosno rezervnih dijelova.

  - Sadržaj svih oglasa isključiva je odgovornost osobe od koje je takav sadržaj potekao. Vlasnici i uredništvo foruma ne daju nikakva jamstva glede točnosti, potpunosti ili autentičnosti sadržaja oglasa niti snose bilo kakvu odgovornost zbog sadržaja oglasa.

K: Dijelove za Picassa 2004 god. 1.6l 74kw

na-vi

New member
Trebam zadnju plastiku na vratima gepeka sa prekidačem
Trebma šipku od ulja za 1.6l 74kw
Trebam za probu senzor brzine pošto piše 0 ako nije do njega tražit ću dalje preko kablova itd...
Trebam poklopac prednje armature jer senetko igrao sa bojama...
Treba valjda još nešto a to ću vidjeti kroz par dana jer sam ga tek dobio...pa da si sredim auto...
 

na-vi

New member
Kao što naslov piše al sad trebam bsi, immo i ecu ako netko ima. Bsi je isto neispravan kao što je bio bms. Majstor probao sa drugim senzorom brzine i drugim ekranom al nema pomoci. Ne znam dal itko radi programiranje mozda je lakse sve drugo ubacit
 

Hummer0

Member
Donator foruma
Kao što naslov piše al sad trebam bsi, immo i ecu ako netko ima. Bsi je isto neispravan kao što je bio bms. Majstor probao sa drugim senzorom brzine i drugim ekranom al nema pomoci. Ne znam dal itko radi programiranje mozda je lakse sve drugo ubacit
Probaj ovdje:
Auto servis Damir
098/281-732 (Damir)
091/250-5578 (Goran)
Imaju dosta dijelova nekad sam kod njih servis radio na autu. Imaju karambolirane aute sa kojih skidaju dijelove. ( Zagreb)
 
Na vrh