Jel moguce :!?

Hrc1234

Member
Donator foruma
I tak ja se uputio na 300 km voznju autocestom,sa citracem elizejom,2019 1.5 bluehdi,nekih 150k km..reko e sad mi je prilika da uspem aditiv za taj mrski sistem ad blue,dpf...stao na tifonu,uzeo iz onog ormarica ona bocica sa uskim i dugim grlom,usuo i gas...sve ok...i sad dok sam zaklao janje ,stavim ga u gepek ,upalim klimu da radi dok ja popijem vode,khm,i cujem koju pametnu ...30ak minuta...auto radi i kad ono pjena na auspuh i to kao da je ves masina izbacuje,ja krenem doma,i bam...lampica ad blue,kljuc,rad motora,no start...i plavi dim gusti kroz auspuh, trag ostao od sl.brod do zg...strah i panika,placem,suze lijem ode soma evrica,fkn aditiv,fkn citrac,fkn zivot,ono cisto samosazaljevanje...vidim auto popio 7 litara ad blua na 150 km...otisla ,kak se zove,brizaljka,mozda ...jel moguce da je aditiv sj.sta se dogodilo i zasto,ima li koji pametniji da mi nacrta sta sam sj...tnx

dinko1981

Well-known member
**** vad više taj dpf egr i ta skupa pišalina pojačana sa aditivima. Kod prvog kvara (ako vam se da čekat) umjesto da bacate pare na popravke platite da vam to počupaju i pogase.

Hrc1234

Member
Donator foruma
Ostala otvorena brizgaljka,dim je posljedica toga,znaci ad blu se przio na najjace,samo ga je gutao i palio bez mjere,7 l na 100 km,rijesenje zamjena brizgaljke 250 ojro...ono kaj bi ja volio znati je dali je taj aditiv smece ili sam ja problem napravio ostaveci ga da radi na mjestu

Hrc1234

Member
Donator foruma
E ako mu je to problem treba fabriku i inžinjere politi sa Ad-blue..

Vjerovatno nije ni do aditiva ni do tebe, već jednostavno kvar.
E,znaci ako radis grupu da "pribijemo na kriz" inzinjere,ja se uclanjujem haha,to sto su zakomplicirali,treba ih gadati jajima,imas novi auto,kakav god da je ili cijena,nov je kupljen,i svakih 5-6 godina imas ispaliti dva soma eura...to nije normalno...nikako... sad auto vrijedi ,neznam,cca 6000 a ,da bi ga vozio plati dva,toliko me sada cca izade sa time sto sam im rekao i bregastu i zupcasti da mijenjaju...jer kao fol bio na kampanji opoziva,i majstori vele ok je...a ja ga palim ono zvecka da se smrznem...spavati nisam mogao...

Na vrh