nekako njušim ženidbu...100kn/kom!? obično osram, philips i GE se kreću oko 40-50kn u maloprodaji.nemoj mi to govorit a već sam kupio 2 štedne žarulje, 100kn komad
Jedna od većih i važnijih ljepota Lijepe naše jest da gdje god da se u njoj nalazio - Bosna nije daleko.već sam kupio 2 štedne žarulje, 100kn komad
tak je i meni u obloženom kavezu z malim picekima jedna od 150W. nutra je toplo kaj u inkubatoru.ako će na granici raditi probleme reci im da ti te žarulje trebaju doma za piceke
ne prigušuješ napon, napon ti uvijek ostaje isti (230V) nego potenciometrom mijenjaš otpor, a s tim i struju, a kao posljedicu toga imaš promjenu snageprigušiš napon
Kaj njih briga koliko ću ja struje potrošit?! Mogu i cijelo selo osvijetlit ako hoću, sve dok redovno plaćam struju! Èak još veća korist za HEP i državu uz sve one silne izmišljene pristojbe.inače, štednim žaruljama EU želi smanjiti potrošnju el. energije godišnje za 1%
Baš to kaj veliš. Kaj koga briga koliko bum ja iskeširal za struju.Kaj njih briga koliko ću ja struje potrošit?!