Cini mi se da i ja od jutros imam isti problem? Kad` sam jutros upalio auto da idem na posao kao da sam osjetio miris dizela u kabini? Svakako sam planirao otici do majstora zbog evo vec par dana upaljene lampice od ABSa- na tabli, pa usput da mi pogleda i izduvnu granu i te podloske pod brizgaljkama.Kao što naslov kaže. Ako se malo duže stoji na mjestu sa upaljenim motorom jako se osjeti ispuh u kabini.
Da li je netko imao istih problema i ako je kako ih je riješio.
Nije, ako je ovo što Milosh kaže. Imao sam isti problem na starom C5, negdje na 270tkm. Prvo sam mislio da je to samo kad idem unazad, pa ispuh uđe u ventilaciju, pa sam mislio da čudno vjetar puše dok stojim...Znači izgledno mi je da je neko ozbilnije sr****![]()
Zavarile se dizne za glavu motora.prestalo samo od sebe
Jutros se nista ne osjeti u autu na izduvne gasove, pa se sjeti da je juce ujutro dok sam sjedio u autu i susio vjetrobran ispred mene dosao na parking jedan dizelas, pa sam vjerovatno pokupio ventilatorom njegove izduvne gasove?Cini mi se da i ja od jutros imam isti problem? Kad` sam jutros upalio auto da idem na posao kao da sam osjetio miris dizela u kabini? Svakako sam planirao otici do majstora zbog evo vec par dana upaljene lampice od ABSa- na tabli, pa usput da mi pogleda i izduvnu granu i te podloske pod brizgaljkama.![]()
Javi jesmo li te zaje*ali.Nadam se da ste u pravu po pitanju neskupog popravka.