Nakon tvog posta ova tema i službeno više nema smisla. Pametnom dovoljno.Sudeći po mom iskustvu sa CH, ne bih se čudila da auto nikad niti ne dobiješ
Imaš pravo, iksam te:Nakon tvog posta ova tema i službeno više nema smisla. Pametnom dovoljno.
Pa si videl kaj sam ti jučer ujutro napisal?umijesto da me tješite vi tako sram vas bilohehe..
ma tak se to radi u hrvatskoj..sve naopako..doči će kad-tad
Evo i da ja malo zaprašim po CH. Naime, u 3. mjesecu 2008.g. sam poslao mail na njihovu postprodaju s upitom o poznatoj škripi kočnica kod C5, koja iritira iako je sve ispravno. Zamolio sam ih za pomoć, odnosno odgovor o navedenom. Do dana današnjeg nisam dobio nikakav odgovor ili sugestiju mailom, pa iako vozim još taj C5 kod kojeg sam problem sam riješio nakon 5 dana šta nisam dobio odgovor kupnjom zamjenskih kočnica, zbog takovog njihovog neodgovornog i bahatog ponašanja novi auto koji ću kupiti, neće biti citroen. Ne mogu shvatiti njihovo takovo neodgovorno i neposlovno ponašanje-čista neprofesionalnost.
Što si sve zamijenio? Kod mene na C5 iz 2006 je problem ako ručna stoji neko vrijeme a vlažno je ili pada kiše. Zalijepi se pakna na disk i kad se odlijepi ostane na disku mrvica pa je prvih par kočenja hrsk hrsk.zamjenskih kočnica
Kad sam kočio po bilo kakvom vremenu, zvuk je tako iritirajući bio i glasan da sam šizio u autu, ali barem su se svi okretali za mnomŠto si sve zamijenio? Kod mene na C5 iz 2006 je problem ako ručna stoji neko vrijeme a vlažno je ili pada kiše. Zalijepi se pakna na disk i kad se odlijepi ostane na disku mrvica pa je prvih par kočenja hrsk hrsk.
Meni su svake gume ok, jer se ionako vozim s citroenom kako treba: lagano, udobno i sigurno...Još si im samo trebao reklamirat da ti šume gume po grubom asfaltu,eto ja niakada nebi više kupio Citroen jer se Michelinke ćuju po našim cestama.Bolje da si kupim Mercedesa koji cjeli drnda,pa onda ne smeta ni škripanje koćnica,drndanje ovjesa,šum guma i šuškanje vode sa ceste kada uletim lokvu.