In Memoriam našem dragom prijatelju Dedi

Lix

Active member
pregledavam forum i naletim na temu i opce nemogu vjerovat... počivao u miru i moja sućut obitelji :( :(

Franz

Well-known member
:( :(
nisam Dedu imao prilike uživo upoznati, ali otkad znam za ovaj forum, znam i za Dedu. Imao sam dojam da ga kroz njegovih preko 5000 napisanih poruka nekako i osobno poznajem.
Tužno mi je i nedostajat će mi što ga više neću moći čitati. :(

Saučešće obitelji. Počivaj u miru Deda

ZlatkoC4

Well-known member
Svima zahvaljujem u ime obitelji Našeg Dede Borisa na prikupljenim sredstvima za vijenac i iskazanoj sučuti. Ovake stvari čine ovaj forum i ovu zajednicu još većima :stovanje:
vijenac dođe 400kn razlika viška će biti uručena Ruški na ruke.

Donacije za vijenac do sada prikupljene vidljivo na računu od forumaša CFH =640kn

1. Konaroast---- 100kn
2. Toma ---------100kn
3. Kegel ----------30kn
4. Duffyduck89-- 50kn
5. Markan100---- 30kn
6. Ax-ja---------- 50kn
7. ZlatkoC4 -----100kn
8. Clutch----------50kn
9. Randy5--------100kn
10. Zvaj C4---------30kn

U ime CFS do sad Zmix prikupio za vijenac 1200kn
Također i vijenac od CFS je 400kn ostatak novca također će biti uručen Ruški

Deda je bio veliki čovjek velika srca. A to pokazuje i ovakav odaziv ljudi na oba dva foruma da su tu kad je i teško. i svima još jednom veliko hvala na oba dva foruma.

Posljednji pozdrav Deda 1957-2016
[ame]https://youtu.be/5YZhb3DyJcc[/ame]

http://imgur.com/a/EDYbG

Posljednje uređivanje:

charllie

Active member
Evo nema ma tjeden dana na forumu i svet se zrusil.:surprised:
Dragi nas Deda,disel si a nesmo se ni upoznali,lepo sam se nadal da se bumo vpenziji druzili v mojem i tvojem vinogradu.No zivot je zaajeeban,covek snuje a bog odredjuje,tak veli moja teta.
No ak se neki decec pojavi za 20 let na forumu(ak me bozek pozivi),s tvojim salama i nacinom pisanja mi bude pri srcu toplo, znal bum da si se vrnal nami.
Dragi pajdas,ljubitelju Citröena,znalcu citroenovih gremlina
SRETAN TI PUT!!!

:stovanje::stovanje::stovanje:

ZlatkoC4

Well-known member
Evo dragi moji zahvaljujem vam se svima od srca U ime Dedine Ruške koja je rekla da vam se svima zahvalim i sve vas pozdravim. Ostanite takvi kavi i jeste pravi ljudi.
Ne znam dal mi je dan kad sam čuo da je Deda umro bio teži ili danas biti prisutan na ispraćaju u krematoriju. :(:(:(
Bila su tu osim vijenaca sa foruma CFS, CFH i još od tri kluba oldtimera . sa kojima se Deda družio većinom su to bubaši koji su u čast Dedi odvozili jednu vožnju u Sesvetama. Bio je tu i Spaček od Miroslava i još jedan iz SLO i jedan Dak iz Slo. i drugih Citroena Xsara, C4, C5 itd.

Imao je dostojanstven ispraćaj kakav i zaslužuje ovaj veliki čovjek velika srca.

Također se zahvaljujem, Randy5 i njegovoj suprugi iz Varaždina što su došli na ispračaj, Zvaju iz Vukovara, Miroslavu iz Banja Luke, Slovencima . Dečkima sa Citroenima iz Slavonskog Broda. i hvala oldtimer klubovima koji su odvozili sa bubama vožnju kroz Sesvete za našeg Dedu.
Evo vam jedna fotografija iz samog krematorija na kojima su i Vijenci od Oba Citro foruma

ExOduS442xb

Racing
Bože dragi tako mi je žao, Dedu nisam imao prilike upoznati i za tim ću žaliti cijeli život, činio se kao draga osoba sa strašno puno iskustva koje je bio spreman sa svima podijeliti. Par dana nisam pregledavao forum i kad sam vidio temu nisam mogao vjerovati, ovo je stvarno strašno. Moja sućut obitelji.

Ako je ikako moguće još uvijek donirati molim vas da mi netko odgovori.

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
Žao mi je da i ovdje moram "intervenirat" :(
Zadnja dva posta brišem iz razloga jer im apsolutno nije mjesto u ovoj temi koja je trebala biti izraz poštovanja i sućuti prema našem preminulom kolegi, poznaniku, prijatelju..
Ne želim uopće ulaziti u raspravu sa vama tko je u pravu, a tko nije...znam da nitko nije mislio ništa loše i molim vas da se suzdržite ikakvih daljnjih rasprava..

gigo980

Member
Sta reci..Nisam vec jedno duze vrijeme bio na forumu,jednostavno posao daleko od kuce te izadjes iz djira. ..Jucer mi Zmix poslao poruku inace ne bi niti znao..Upravo kod njega na skupu u Backoj Palanci smo se I upoznali...
Steta pravi je to genijalac bio...
Neka mu je laka zemlja...Iskrena sucut obitelji

ico

New member
I ode jedan doktor za Citroene.
Baš mi je žao iako ga nisam osobno upoznao.
Počivaj u miru Deda.

ZlatkoC4

Well-known member
Evo dragi moji danas sam kao što i rekoh višak novca od vijenaca predao Dedinoj Ruški sve je pozdravila i svima se zahvalila.
Od CFH je ostalo 240kn a od CFS 1130kn. Ukupno 1370kn to sam sve zajedno danas urućio.
Još jednom hvala svima.

Kizokc

Active member
Pošto radim na benzinskoj jučer mi dođe čovjek sa nekim Citroenom oldtimerom i počnemo pričati i tako kako jedan Deda s foruma ima prelijepi crveni Ami... kaže meni čovjek joj znam ali nažalost nedavno umro taj čovjek, ja nisam mogao vjerovati....:cry::cry::cry:

Moje najdublja sućut prijateljima, poznanicima i obitelji.

Imao sam tu čast upoznati Dedu na skupu u Vinkovcima i odmah sam vidio da je legenda...

hacti

made in france
nakon duzeg godisnjeg odmora otvorim forum i nemogu vjerovati......
mogu samo reci ovo:
deda ljudino neka ti je laka zemlja!
obitelji iskrena sucut!!!!

ghorvat

Well-known member
Donator foruma
Mene je SMS-om ova tužna vijest zatekla preko 1000 kilometara istočnije. Prvo sam mislio da je neka zafrkancija, pa sam se brže bolje zvao telefonom i uvjerio se u najtužniju vijest. Bacio sam oko na forum prijavio i gledao Dedin zadnji login. Samo dan ranije bio je online. Nisam mogao vjeroavti, a i još ne vjerujem. Žao mi je što mu na sprovodu nisam bio, ali zato smo mu naknadno svijeću upalili. Neka mu je laka zemlja. Falit će mi.

P.S. Nažalost, tek sada se javljam jer sam se zaključao s foruma zbog zaboravljene lozinke. A, mail adresu koju sam dao ovdje sam imao tek na laptopu koji je bio u kvaru dugo vremena.

P.S.S. Dolje u potpisu sam imao (i još imam) jednu njegovu izjavu koju je Deda napisao baš ovdje na forumu. Tad mi se jako svidjela, a i vrijeme pokazuje koliko je točna. Nitko od nas ne zna kad će doći na red i zato "Život treba živjeti, a ne sanjati."

ZlatkoC4

Well-known member
Nitko od nas ne zna kad će doći na red i zato "Život treba živjeti, a ne sanjati."
Žao mi je što mu na sprovodu nisam bio, ali zato smo mu naknadno svijeću upalili. Neka mu je laka zemlja. Falit će mi.
Svaka ti je na mjestu i na žalost je ova tužna vjest je puno nas bila rastužila jer je to bio velik čovjek i pravi prijatelj. Poćivao u Miru Božjem.

Na vrh