Evo dragi moji zahvaljujem vam se svima od srca U ime Dedine Ruške koja je rekla da vam se svima zahvalim i sve vas pozdravim. Ostanite takvi kavi i jeste pravi ljudi.
Ne znam dal mi je dan kad sam čuo da je Deda umro bio teži ili danas biti prisutan na ispraćaju u krematoriju.

Bila su tu osim vijenaca sa foruma CFS, CFH i još od tri kluba oldtimera . sa kojima se Deda družio većinom su to bubaši koji su u čast Dedi odvozili jednu vožnju u Sesvetama. Bio je tu i Spaček od Miroslava i još jedan iz SLO i jedan Dak iz Slo. i drugih Citroena Xsara, C4, C5 itd.
Imao je dostojanstven ispraćaj kakav i zaslužuje ovaj veliki čovjek velika srca.
Također se zahvaljujem, Randy5 i njegovoj suprugi iz Varaždina što su došli na ispračaj, Zvaju iz Vukovara, Miroslavu iz Banja Luke, Slovencima . Dečkima sa Citroenima iz Slavonskog Broda. i hvala oldtimer klubovima koji su odvozili sa bubama vožnju kroz Sesvete za našeg Dedu.
Evo vam jedna fotografija iz samog krematorija na kojima su i Vijenci od Oba Citro foruma