Re: CFHr izlet u Vrbovsko (14. svibnja 2011.)
Načelno smo se dogovorili za roštilj. Meso + neko povrće.
Točno trebamo utvrditi vrstu i količinu. Onda ćemo znati cijenu. Nakon toga podijeliti trošak i staviti lovu na hrpu.
Što se pića tiče, nekako smo utvrdili da je najbolje da svatko nosi svoje.

Tu su sigurno ukusi i kapaciteti različiti. Hehe.
Ključna je stvar i sam roštilj. Ima li netko onaj mali prijenosni?
Išao sam vidjeti svoj, i trenutno zaključio kako nije u funkciji. Pregazili su ga tulumi, vrijeme i - vatra.

Glavni kojeg koristimo jednostavno nije 'prijenosni' što se tiče težine. Osim ako netko ima kamiončić.

Zatim treba uzeti nešto drva i onaj paket od pet kg ugljena. To nije skupo. Možda tridesetak kuna. Te neke popratne sitnice možemo inkomponirati u cijenu mesa.
To je za prvi dan. Ne znam koliko ima smisla roštiljati drugi dan dok se budemo vraćali. Što se mene tiče, mislim da to nije praktično. Pojest ćemo ono što bude ostalo, ako bude ostalo.

Eventualno drugi dan prigiristi neki sendvič.
