I. CFHr susret, izlet u Vrbovsko (14. svibnja 2011.)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

c5 dr

Member
Re: CFHr izlet u Vrbovsko (14. svibnja 2011.)

pa zato i pitam jer neznam kakvi su planovi ako cu ja uzimati meso kod sebe narvno ako se svi slazu sa time:confused:

c5 dr

Member

Neznam ,bila bi mi cast to pripremati ražnjići,ćevapi,punjene pljeskavice itd

1587 VTS

New member

Evo sad sam upravo neplanirano posjetio frizider :D Mogu i dva rostilja sta se mene tice, ne radimo ovakve zajednicke izlete i druzenja svaki dan ;)

c5 dr

Member

Tako je možda i najbolje svako sebi uzme sta ce piti , jacu bačvu vući sa sobom

zoran37

New member

Ja ću vam se pridružit ako uspijem sredit neki mali kreditić, uje.ala me malo recesija. Meni ne treba soba, prespavat mogu i u xantiji, zadnji sicevi se spuste i mislim da bi trebalo bit dosta mjesta, alkohol ne trošim tako da ni sa tim nemam problema a k tome sam i solo. :grin:

c5 dr

Member

ma kakva recesija treba ti samo za par kuna za gorivo a :prijatelj:eek:stalo cemo se snaci bitna je volja

Ja ću vam se pridružit ako uspijem sredit neki mali kreditić, uje.ala me malo recesija. Meni ne treba soba, prespavat mogu i u xantiji, zadnji sicevi se spuste i mislim da bi trebalo bit dosta mjesta, alkohol ne trošim tako da ni sa tim nemam problema a k tome sam i solo. :grin:
ti si iz čakovca jel?

dodješ do zgb pa možeš samnom ja isto tako idem sam

skafetin

New member

ma kakva recesija treba ti samo za par kuna za gorivo a :prijatelj:eek:stalo cemo se snaci bitna je volja

ti si iz čakovca jel?

dodješ do zgb pa možeš samnom ja isto tako idem sam
Tu smo da pomažemo jedni drugima;):angel:

zoran37

New member

Sutra ću znati više hoće li bit šta il ne od kreditića, banke nedaju više al štedno kreditne zadruge su tu, kod njih još može.
U banci me sexaju da mi treba još i sudužnik za kreditić od 10 000 kuna.

c5 dr

Member

Dobro ali krediit dižeš radi neceg drugoga pretpostavljam tako da to ne bi trebao koristi za ovu svrhu

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh