I. CFHr susret, izlet u Vrbovsko (14. svibnja 2011.)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

deda

New member
Re: Citro druženja i susreti !!!

Ja sam samo prenio kaj mi je rekla,naravno da je njima u interesu da dođe što više ljudi,više će se potrošit kojekakvih njihovih kerefeka,imaju u ponudi domaće klope,kolače,cugu,itd.Mislim da je nama bitnije baš naše druženje,bez tulumarenja naokolo,jer ćemo se onda više baviti njihovim događajima nego sobom,ali sad kako vi želite.Teško je ovak odlućivat,jer se uopće ne poznamo,da znamo ćemu većina naginje.
A za potrebne rekvizite,cugu,klopu mislim da imamo mogućnosti se sami pobrinuti,kako nam paše.Pitao sam je dali je dozvoljeno da mi sami roštiljamo i biramo mjesto uz rijeku i rekla je da može i da je sve kako je bilo i nekada.

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

Onda bumo se mi drzali svog rasporeda..
Mislim da je tak najpametnije i najbolje !

Sale

cfh
Uredništvo foruma

gutn tag.

evo, nešto interesantno.

MOTEL „Vidikovac“
Vrbovsko
tel: 051 875 277

Kapacitet:

Èetiri dvoposteljne sobe:

Jedna jednoposteljna soba - Tri zvjezdice (***)
Jedna troposteljna soba
Èetiri dvoposteljne sobe - Jedna zvjezdica (*)
Smještaj za 20 osoba.

Treba nazvati pa vidjeti je li 18 kreveta slobodno 14. i 15. 5.

Ima i jedna jednokrevetna soba. Taman za c5 dr. :D :D

deda

New member

Jesam već zvao,rekao čovjek da nas može 12 smjestiti,a ostali će morat ić u privatne apartmane,sve je tu blizu.

deda

New member
Re: CFHr izlet u Vrbovsko (14. svibnja 2011.)

Evo, sve nam je rezervirano,6 dvokrevetnih u motelu Vidikovac,dvije dvokrevetne u apartmanu i jedna jednokrevetna.Mi više nemamo brige oko toga,samo se javimo kad dođemo.
A sada smišljajte još kako i kakvu klopu i cugu.Ja ću još probati nacimati onu djevojčicu iz Turističe z. da nam osigura što više toga da imamo što manje za nosit sa sobom.

1587 VTS

New member

Super, onda je to rijeseno. Za cugu je moj prijedlog da svaka citro posada za sebe ponese jer su svi razlicitih ukusa i kapaciteta :D Puno je jednostavnije i onda je to briga manje, a bit ce sigurno i u visku.. Tako uvijek i u ekipi prakticiramo kad se ide na neke feste vise ljudi i provjereno ispadne najbolje. U suprotnom obicno neko bude nezadovoljan, a organizatori u problemima. A za hranu glasam za rostilj (cevapi, pljeskavice,..). To su samo moji prijedlozi ;)

c5 dr

Member

šta se tiće mesa ja sam napisao da bi mogao rješiti jedan dio mesa gratis za roštilj ,pa sada šta bi nam bilo lakše i bolje meni meso nije problem riješiti za nas recimo 17 to bi trebalo otprilike oko 12 kg mesa od toga bi gratis bilo pola i još ostatak bi bilo nekih 250 kn!

ili nam mozda treba vise mesa, neznam ni okvirno koliko bi nam trebalo,dajte neki prijedlog

citroen xm break

New member

Meni sve paše.. samo se dogovorite! ;) Ma sve je ok! Ali šteta kaj ste svi tak razmaženi,pa niko nije za kampiranje u šatorima.. malo avanture!!! :rolleyes: Gde vam je mladost?!

deda

New member

Bumo drugi put u šatorima,na nekoj novoj lokaciji,jer ovdje je zima u petom mjesecu po noći.A i ako klepne kiša nadrapali bi.Ja budem uzeo tendu za svaki slučaj.I ako ima svako za sebe stolice za kampiranje bilo bi dobro da si ih uzme.Imam i dve radioničke led lampe na punjenje,za na večer.

fullcool

New member

Meni sve paše.. samo se dogovorite! ;) Ma sve je ok! Ali šteta kaj ste svi tak razmaženi,pa niko nije za kampiranje u šatorima.. malo avanture!!! :rolleyes: Gde vam je mladost?!
tebi ne treba šator, samo preklopiš zadnja sjedala u karavanu i eto bajte za spavanje:grin:
ja isto mogu u kombiju ako dođem s njim:grin:
a imam i šator, jedan mali i jedan veći, i frižider na plin, i stolice, i vreću za spavanje....:whistling:

deda

New member

Subota,doručak doma,tam klopa s roštilja do navečer,doručak u nedelju u motelu,pa opet roštiljanje,ili idemo doma?

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh