I. CFHr susret, izlet u Vrbovsko (14. svibnja 2011.)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
Re: CFHr izlet u Vrbovsko (14. svibnja 2011.)

Izgleda da niko više nije zainteresiran osim nas koji smo se dosad javili :hm:

Zmix

New member

Ne mogu da opišem koliko mi je žao što neću moći da prisustvujem susretu... :meh:
Nadam se da će biti prilike ubuduće.

1587 VTS

New member

Dakle sigurni:
1. Deda+1
2. Mirda+1
3. Skafetin+1
4. Darja+1
5. 1587vts+1

Cekamo dalje..:whistling:
Znaci onda stoji sigurno ovaj zadnji popis, ostali javite se ako ima jos ko :whistling:

Ne mogu da opišem koliko mi je žao što neću moći da prisustvujem susretu... :meh:
Nadam se da će biti prilike ubuduće.
Steta Zmix, ne sumnjam da bi s tobom bilo jos bolje ;)

deda

New member

Sada ovak stoje stvari:
Noćenja: deda+1
mirda +1
skafetin+1
darja +1
1587vts+1
znači ukupno pet soba rezerviram.
E sada svi koji još misle doći neka se jave zbog klope,cuge itd i da znam reći kolko će nas kampirati.Za sad dolaze: Exodus
C5 dr
Dado8
Ostali koji su izrazili želju dajte javite da znam tražiti kolko će nas biti za kampiranje,nema smisla da tražimo nešto što ne treba.
Saxo vtr ?
Petey ?
Sale ?
Full cool ?
Citroen xm break ?
Zoran 37 ?
Delboy ?

Ovak kaj se tiče roštilja,gospon Zlatko koji radi u motelu može nam dati veliki roštilj,mi bi samo trebali uzeti bocu plina jer je roštilj sa plinskim plamenikaom,pa sad odlućite, ta varijanta ili da netko nosi sa sobom roštilj,a ja ću uzet drva,a ako ste za taj plinski,onda ću ja donesti plinsku bocu.
Kruh mogu uzeti ja,usput mi je pekara i imaju odlićan kruh,više vrsta,uzeo bi onaj koji se neće osušiti drugi dan,samo moram znati koliko.

fullcool

New member

ja imam veliku želju, ali ipak izgelda da neću moći doći. pokušavam nagovoriti i neke necitroenovce da idu malo u prirodu pa da podijelimo trošak puta al ništa od toga, a i ovdje u brodu ima nekih zbivanja. vama želim dobar provod i da ovaj susret bude temelj za daljnje susrete u skoroj budućnosti.

Petey2501

Member

Ovako Deda, ja bi išao ali ovisi da li buraz ide sa mnom ili ne, javit će mi sutra, ako dolazimo ja dofuram barem 10-12l pive imam boce od po 2 l a ne pijem i gdje bi se našli, kod Arene? Možda sa nama dođe i frend koji vozi spačeka i bio je član citroen kluba no razočaran se sa mnogimk drugima isčlanio. Dečko ima spačeka samo takvog i radi u samoboru kod frajera koji im ugrađuje 4x4 pogon. Definitivno da li dolazimo ili ne javljam sutra.

1587 VTS

New member

Ljudi u slucaju da neko ima - moj glas za rostilj na drva, ipak je to veci dozivljaj, ako nema - ni plinskom nista ne fali ;) Jel ima ko?

skafetin

New member

Ma meni sve jedno ako ima već tamo roštilj nema smisla da donosim svoju minijaturu:confused:

A sta ćemo pivat nije niko da popis pisama:confused:

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

Oćemo pozvat Vladu-citroena da nam piva ? ROFLROFLROFL

ExOduS442xb

Racing

Èuljak, biser :D

Nego, jel treba nesto pofurat? Da ponesem nešto?

Edit: Ajmo Riječani, ako netko od vas ide javite se, da idemo grupno ;)

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

Imamo sitan problem :D
Èovjek koji se trebal pobrinut za klopu,to nemože iz viših i opravdanih razloga, tak da sad visimo za klopu :wtf::(
Svi prijedlozi su dobrodošli..;)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh