I. CFHr susret, izlet u Vrbovsko (14. svibnja 2011.)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Tonka0559

Member
Re: CFHr izlet u Vrbovsko (14. svibnja 2011.)

Da ali na faks može svaki dan a na citro druženja baš i ne:grin:
ahahaha blento. Naravno da mi je faks No.1. :D nije baš jeftin da se mogu zezat okolo.a i završavam godinu u roku,pa ne bi bilo fora da sad uprskam. :angel:

deda

New member

Napravit ćemo još točan popis,za kamp,tvrdu ćorku i sve kaj treba poslije 1Maja,tako da se sve dogovorimo i vidimo koliko još ćega treba.

skafetin

New member
Re: Citro druženja i susreti !!!

Evo me malo i odi Evo ja se počeja organizirat ovako iman roštilj daske za potpalu maslinova ulja pive i vina i ostali neka kažu sta će tko da donese:confused:da znaamo na čemu smo:grin: hvala

deda

New member

Ja ću jedan dan nazvati onu curu iz njihove udruge turizma,jer mi je obećala da će nam dati kaj treba,tako da što manje rekvizita moramo nositi,ako se pokaže dobra mogli bi je pozvati da se druži sa nama,cura je simpa ,mlada i zgodna.

skafetin

New member

Ja ću jedan dan nazvati onu curu iz njihove udruge turizma,jer mi je obećala da će nam dati kaj treba,tako da što manje rekvizita moramo nositi,ako se pokaže dobra mogli bi je pozvati da se druži sa nama,cura je simpa ,mlada i zgodna.
:stovanje::hello:

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma

Ma ajde,isprepada nas škaf bez veze :p
Ovi naši "vakule" nemogu pogodit sutrašnju prognozu,a kamoli za 15 dana :D:D

deda

New member

Gorski Kotar je inaće uvijek nepredvidiv,tak da treba biti spreman na kišu,barem malkice..Velite loša prognoza,a niš onda nejdem sa Amiem.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh