• Obavezno pročitati - Pravila oglasnika 


  - Oglas se otvara kao zasebna tema.

  - Naslov teme zbog preglednosti i jasnoće mora biti deskriptivan, npr. u obliku P: Citroen C4, 1.6 HDi, 2005. ili K: kompresor klime za Xantiju 1.9 ili P: elektromotor podizača stakala za Saxo. Naslov ne smije izgledati P: dijelove ili samo Prodajem.
  Oglasi bez pravilnog naslova uklonit će se bez upozorenja.

  - Oglas mora obavezno sadržavati informacije o automobilu (godinu, kilometražu, vrstu motora te ostale bitne značajke) i obavezno fotografiju oglašavanog vozila. Oglasi bez fotografije obrisat će se bez upozorenja.

  - Stavljanje linkova (poveznica) na druge stranice (npr. internetske oglasnike) u sadržaj oglasa nije dopušteno. Oglasi koji sadrže linkove na druge stranice uklonit će se bez upozorenja. Od ove odredbe izuzima se jedino revijalna tema naziva "Citroeni u oglasima".

  - Prodavač, odnosno Kupac mora naglasiti kakav način komunikacije želi, bilo da je riječ o e-mailu, telefonu ili putem PP-a (Privatnih Poruka). Vodite računa o izboru komunikacije. Npr. ako mislite da nećete moći pristupiti forumu, odnosno internetu tjedan ili više dana nemojte navesti PP, odnosno e-mail kao željeno sredstvo komunikacije.

  - Nakon ispunjenja ponude ili potražnje dužni ste o tome izvijestiti u sklopu teme ostale članove kako se oglas više ne bi povlačio, a uredništvo foruma moglo zatvoriti oglas.

  - Oglašavanje u kategoriji foruma Citroën oglasnik rezervirano je isključivo za članove foruma, odnosno fizičke osobe. - Zabranjeno je direktno reklamiranje tvrtki ili bilo koji drugi oblik marketinga bez prethodne dozvole vodstva foruma.

  - Oglašavanje ponude i potražnje Citroën® vozila, rezervnih i drugih dijelova, objavljujte isključivo unutar kategorije Citroën oglasnik u pripadajuće forume, a ovisno o tome radi li se o ponudi ili potražnji vozila, odnosno rezervnih dijelova.

  - Sadržaj svih oglasa isključiva je odgovornost osobe od koje je takav sadržaj potekao. Vlasnici i uredništvo foruma ne daju nikakva jamstva glede točnosti, potpunosti ili autentičnosti sadržaja oglasa niti snose bilo kakvu odgovornost zbog sadržaja oglasa.

hidraulicno crijevo

akai75

New member
popustilo na selni...kod abs modula...
skratim ju malo a cijev tvrda i puca kod ponovnog stavljanja...i grijal ju fenom
cijev debela a otvor mali...
bojim se da je isto i kod kocionog cilindra jer nagadam da jedan dio ide u njega a drugi u abs modul...

naravno da bi isel provjerit stanje i kod cilindra jer osjecam da je i tam procurilo(dal je greska sanirana kod prijasnjeg vlasnika neznam)al primjecuje se ispod vozackog tapecirunga ulje...

najrade bi kupil novo pa s ok selnama to popravil al neznam gde kupit tu cijev..
nagadam da nije neki pritisak tu jer na izlazu iz lhm posude je samo nataknuta bez selne..

eto slikaima tu sve lijepo opisano kako se to radi profesionalno...

http://xantia.pagesperso-orange.fr/refection_pieuvre.htm

al kod nas fantastika nabavit to sve...
 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Probaj sa VEP hidraulikom, ili možda nekom sličnom lokalnom firmom... siguran sam da mogu napravit nešto po tom pitanju
 
Na vrh