Filmovi serije filmovi

ExOduS442xb

Racing
Life iz 2017, preporuka ko voli sci-fi horor, kao recimo Alien.

https://m.imdb.com/title/tt5442430/
Pogledao, OK je film.

SCI FI + Horror mi je vj omiljena kombinacija. Ima tih par filmova kao npr originalni Alien gdje efekti nisu na prvom mjestu, već sama atmosfera, u ovom slučaju uski hodnici izazivaju osjecaj klaustrofobie, a radnja se odvija na svemirskom brodu sa kojeg se ne može pobjeći, praktički bez oružja.
What's not to like :)
 

Cutac

Prèkaroš
Ja počeo gledat 2. sezonu, serija mi je više zanimljiva zbog neke nostalgične atmosfere 80ih i asocijacije na film Goonies nego zbog priče koja je sama po sebi ok
Ja se iskreno ne sjećam kakva je koja sezona, ali znam da je ova zadnja puno ozbiljnija nego prijašnje. Prije mi je bila fora serija, baš to što kažeš, Goonies, a sad je "konkretnija".
 

visaluteju

Well-known member
visaluteju visaluteju Jesi pogledao novu sezonu Stranger Things?
Nisam, pogledao prijatelj koji ima prilicno dobro i slicno misljenje o tim stvarima i kaze da je ekstra, po njemu najbolja sezona (osim sto je izaslo 7 epizoda a zadnje 2 tek u 7. mjesecu pa necu da gledam dok sve ne izadje)
 

Franz

Well-known member
Je li netko bio u Cinestaru na 4D X projekciji? Išao bih Top Gun: Mavericka pogledati u kino definitivno, al nisam siguran je li bolje normalna projekcija ili ovo drmanje, prskanje i dimljenje? :) Je li vrijedi to doživjeti ili je to ono baš lunapark projekcija za djecu?
 

ExOduS442xb

Racing
Da si ikad vozio Golfa tricu, nebi htio opet to proživit.
Bio sam u Parizu u Disneyland 2002, bilo je vrhunskih 3D efekata kakvih nisam vidio od onda u niti jednom filmu. Bilo je nesto za Star Wars, kao u nekom svemirskom brodu, leti kroz neki asteriod, cijelo kino (malo je bilo) se micalo, neki fighter nas je ganjao i pucao, sve se treslo bas brutalno.
I na kraju u drugom kino je bio onaj film "Draga smanjio sam djecu" ili kako se vec zove, uzas film, ali kakvi su to 3D efekti bili, cijelo kino se deralo, u jednom trenutku kao spuste se zavjese, pas proviri glavu i kihne, a oni valjda pustili paru pa kao da je kihnuo po nama, a onda su neki miševi i zmije skakali u publiku, i sve nas je nesto dodirivalo po nogama i tako slicnih stvari. Vrhunski odrađeno, ima 20g od onda, a ko' zna koliko je vec bilo staro. Isao bi opet, bas me briga za godine :LOL:
 

Cutac

Prèkaroš
Sad sam došao sa projekcije Top Gun Maverick.
Jeben film, stvarno mi se svidio. Ova moja je htjela ići radi one scene gdje igraju ragbi na plaži, meni bi inače prešao preko glave, ne bih ni znao za njega. I dok je ona čekala scenu i uživala dok se prikazivala, meni je film bio fantastičan. Inače ne volim takve blockbustere, ali ovaj je bio epski da mi je u par navrata natjerao suze na oči. Dugo mi se film nije svidio poput ovoga.

Nešto u stilu Cars jedinice i Ford v. Ferrari.
 

dinko1981

Well-known member
Koliko vidim po komentarima to je old schcool akcić koji ima glavu, rep i sredinu i najbitnije minimalnu količinu cgi-a koja ignorira sve zakone fizike. Možda i last hurrah za filmove takve vrste...
 

Tanaja

"Max. utegnut za vozit"
Koliko vidim po komentarima to je old schcool akcić koji ima glavu, rep i sredinu i najbitnije minimalnu količinu cgi-a koja ignorira sve zakone fizike. Možda i last hurrah za filmove takve vrste...
To je prije svega film sentimenta na vrijeme kad smo bili djeca. 😎 Zabavan film i film baš za kino. Kući na TV to nije to
 

zulufer

Active member
Isto tako i ja. Uzeo sam si ovaj Disney, čini mi se zanimljiviji, ali nemam trenutno vremena pa gledam sam seriju "The Good Fight"
 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
I mene razočaravaju sve više i više... neznam zašto brišu ček i vlastitu produkciju tipa stand-up speciala. I onda ih legalno nemreš pogledat apsolutno nigdje.... doslovno te tjeraju u piratluk.
Još mjesec dva i odjava... ko ih j
 
Na vrh