Filmovi serije filmovi

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Prve dvije epizode… mogao bi još kad stignem. Očito inspirirano Battle Royale-om, samo malo pitomijem, za širu publiku :)
 
Posljednje uređivanje:

NightSTALKER93

Active member
Donator foruma
Odgledao. Super serija, zanimljiva, napeta, drugačija..malo sirova, nije baš za svaku publiku i svačiji želudac. U svakom slučaju preporuka, nešto neuobičajeno od stalnog američkog koncepta i snimanja. (y)
 

Tanaja

"Max. utegnut za vozit"
Počeo gledati. Prve dvije epizode. Čisto da budem u toku sa hypom oko toga. Ostale ću kad stignem. :) Nego, što bi bila hrv. verzija igara u squid gameu? ;)
 

Ap0qalypto

Homo sapiens
Donator foruma
Meni vec 5 dana ceo dan tv na seriji "Touch of Frost". Bas mi se svidja serija. Prva sezona je bila već davne 1992. David Jason u glavnoj ulozi(Del Boy)
 

ghorvat

Well-known member
Donator foruma
tv na seriji "Touch of Frost"
Jako dobra serija i pokazuje ogroman glumački talent Jasona. dok ga gledaš kao inspektora Frosta uopće je nezamisliv kao Delboy. Takav je u svakoj ulozi. Jeidnstven i neponovljiv.
Žao mi ga je, baš je puno ostario.

 

Franz

Well-known member
Pitam se koliko dugo će ovi likovi živjeti nakon ovih egzibicija, potresi mozga i to..
Ja sam ovo shvatio kao fake show. Kao cirkuski show i paradu. Znaš one tipove što u cirkusu "gutaju" mačeve, "skaču" u vatru... :)
 

mengela

Well-known member
Donator foruma
Demonstracija sile je Kimova specijalnost, sve nekako teatralno i morbidno do te mjere, da je smiješno. Ovakvih likova su puni supertalenti, ko se još u modernom ratovanju bije na šake? Danas dron ubije kasarnu vakvih na spavanju..
 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Danas dron ubije kasarnu vakvih na spavanju..
Da, to je bila i moja prva reakcija... al to je u biti zapadno oružje protiv zapadnih neprijatelja.
Nauči par stotina tisuća ovakvih preživjeti u prirodi, planine, šume, pećine i to je to. Nikakva dozvoljena tehnologija nemože parirati prirodnim prostranstvima u kombinaciji sa ekstremističkim ideologijama, bar za sada :)
 
Na vrh