Filmovi serije filmovi

Scorpyo

Active member
Da li je netko bacio pogled na The Great Escapists?

Mene baš i nisu oduševili. Možda sam previše očekivao obzirom na cast ali... :(

Dao bih im 5 / 10

Za one koji ne znaju, radi se o novoj seriji na Amazonu. Richard Hammond i Tory Belleci su doživjeli brodolom i završili na pustom otoku pa sada smišljaju kako se spasiti i učiniti si život ugodnijim.
 

ivek

Member
Da li je netko bacio pogled na The Great Escapists?
Slažem se da nije baš nešto posebno. Osobno sam očekivao više kako nešto rade, ali se svodi na kratku priču i ideju i odjednom gotovo. Kao da su radili više za djecu.
 

Tanaja

"Max. utegnut za vozit"
Cutac Cutac pogleda sam prvu sezonu Sex Educationa. Zadnju epizodu upravo. Povlačin sve ranije napisano. (Ne moš ništa pošteno gledati odgledati na mobitelu kao što sam ja započeo.)

Dobra je serija. Gillan je isto zakon. Dobro si reka, baca malo na Uršulu u ulozi. :) Šteta je šta nema više minutaže s njom po epizodi. :)
 

Cutac

Prèkaroš
Mislim da je ima više u drugoj sezoni. Druga je malo ozbiljnija, bavi se malo manje tinejdžerskom tematikom.
Ali ok je za gledati, odgledao sam te dvije sezone i generalno mi se sviđa.
 

Ap0qalypto

Homo sapiens
Donator foruma
Odgledao "Okupacija u 26 slika", neke scene su baš teške. U nekim momentima deluju glumci da previše glume, u smislu da nema prirodnosti u pokretima i pričanju. Vrlo dobar film po mom mišljenju
 

ghorvat

Well-known member
Donator foruma
Dvije preporuke za serije:
The Stand (prva sezona tek) iz 2020. na Amazonu. Po romanu Stephena Kinga.
Castle Rock (dvije sezone) na HBO, također po romanu Stephena Kinga.
 

Ax boy

Well-known member
Odgledao "Okupacija u 26 slika", neke scene su baš teške. U nekim momentima deluju glumci da previše glume, u smislu da nema prirodnosti u pokretima i pričanju. Vrlo dobar film po mom mišljenju
Ajmeee najgora scena je u autobusu tzv. pokolj, grubo ali nema druge riči za to.
Užas ali još gore što je toga i u stvarnosti bilo u WW2 kod nas puno više . Sve tri strane su to radile nažalost, tj. grozni ljudi samo.
Nedavno sam čitao događaj u Gatima 1942 šta je bilo, to je selo blizu Kostanja odakle mi je žena rodom. Ma užas...
Lordan Zafranović je tu bio iša do kraja čak do jezivosti, ima i tzv. nastavak Okupacije. Pad Italije film, također isti redatelj. Brutalne su neke scene. Večernja zvona isto - scena sa Zvonkom Lepetićem i onim Igorom Hajdarhodžićem. Kada dolaze u selo a voze kamion stradalih ljudi... Međutim način na koji su stradali je stravičan i grozan...
Slažem se da je Okupacija u 26 slika solidan baš film, glumci izvrsni...
👍👍😮
 

NightSTALKER93

Active member
Donator foruma
Preporučam:
Asphalt Burning (2020)
Ima ga na Netflixu gdje sam ga pogledao. 1h i 40min mozak na pašu i uživajte. Brdo autiju za vidjeti, nekolicina CGI nerealnih scena do boli, ali kome je bitan realističan film, nek ne gleda ovo wannabe-remek djelo :)

P.S. nemojte se bojati niske ocjene 5,1, film je ono akcijska komedija, Brzi i Žestoki za sirotinju, samo europske produkcije (norveška, švedska, njemačka...) ;)
 

ghorvat

Well-known member
Donator foruma
sagledao ja. Nije nesto po bas mom prvom izboru (a to je scifi/misterija/horor) ali je dobra serija za pogledati sa suprugom, onako ponapeto, nije za baciti
Pogledao. Nije loše, ali baš to, oanko za neobavezno pogledati. Kraj mi je bio teški klišej. Osim par nebitnih stvari, potpuno predvidljiv.

Od filmova mogu preporučiti:

https://www.imdb.com/title/tt9252488/
https://www.imdb.com/title/tt6910006/
i ovo posebno izdvajam zbog godine kad je snimljen. :) Slučajno mi kolega preporučio. To je neki trash-erotski akcić sa SS-ovkama. Navodno kultni uradak za štovatelje trash filmske kulture. :)

https://www.imdb.com/title/tt0071161/
Moram i poster filma posebno izdvojiti da odmah steknete dojam. :)

 

Pavel

Lepi™
Od serija na Netflixu pogledao:

Dark

Top preporuka, mindblowing. Pogledao 2 puta unazad godinu dana.

Sherlock

Ovo sam isto gledao više puta, odličan.

Brooklyn Nine Nine

Kao i ovo..

Pogledao i Doom..Hahahaha, koja parodija..Al dobra akcija za ubit vrijeme..

I pogledao

Bird Box

Inače sam fan filmova koji su teški za pratiti ili zahtjevaju razmišljanje out-of-the-box. Mislim da je to primarni razlog zašto me ekipa ne zove da gledamo kolektivno filmove jer su to filmovi tipa Memento, Mulholland Drive, Inception itd. sa dosta otvorenih pitanja i slično.

Ne kužim kako se Bird Box može smatrati inteligentim filmom. Film je pun rupa, frustrirajuć je, naživcirao me u 15 minuta više nego je potrebno. Iznimno je glup i besmislen. Toliko nelogičnosti se niže jedna za drugom da se ovdje ne radi o filmu koji ne shvaćaš jer si ograničen, nego jer nema shvaćanja. Uzaludno potrošenih dva sata života. Rekao sam sam sebi kad sretnem nekoga kome je to top film ili krene pričat o prikrivenom smislu, spucat ću ga šakom.
 

NightSTALKER93

Active member
Donator foruma
Dark je zbilja top! U jednom dahu odgledano!

Pavel Pavel Jesi pogledao Brooklyn Nine Nine do kraja? Ili samo na Netflixu? Jer ima još 2 sezone na sivilu interneta? Ugl, isto vrh serija
 

Pavel

Lepi™
Dark je top serija. Općenito me oduševljavaju EU produkcije. 1983 je poljska serija, isto je fenomenalna. Ali Dark je brutala.

B99 sam pogledao sve s Netflixa plus jednu sezonu na netu. B99 me zabavlja i mogu ga uvijek iznova gledat. :D
 
Na vrh