ovo šta ću ti napisat je iz iskustva osobnog i metode pokušaja i pogreške, znači idemo, 15" serijske xsara vts ph1 su pre fora felge odlično stoje, auto se da pristojno spustit nisu teške i sve šljaka odlično, et im je oko 20 i mogu ić po mojoj procijeni slobodno 2 cm van sa distancama i napred i nazad, sa 195/50/15 ćeš na tehničkom ić bez problema jer imaju 10% tolerancije na dimenziju gume, ja imam 16 i neznam kako bi 1.4 išao sa tim, felge su oz supertourismo 16x7J et16, ta kombinacija sa 195/55/16 gumom igra odlično, ništa ne struže sve je okej, sa 205/55/15 na istoj felgi bi trebala distanca 1 cm napred a iza pogotovo (ako je 205 struže iza na unutarnji rub, malo ali struže), moja preporuka ti je da ideš na 15 felgu jer 1.4 sa 16 felgom ce ljepo izgledat ali nemaš potrebe za tim, ciljaj et od maximalno 25, ako se pak odlučiš na 16" frend prodaje oz supertourismo 16 za 200€ sa gumama, možeš i na 14 ić, uglavnom šta god odlučiš mora ti bit rupe 4x108, i et 25 ili manji ukoliko ne želiš kombinirat sa distancama, i da 17" ti ne stane ali nikako bez rezanja lupanja rolanja rubova i sličnih egzibicija :whistling: