Da li se sjećaš koliko je koštao popravak?Evo esp/ASR popravljen otišao prekidač na papučici kočnice. :cenzura::cenzura::cenzura:emti citroen
Hauba naštimano a s&s ne radi zbog akumulatora nadam se da neće crći bar još godinu dana.
Ako sa sam promjeniš manje od 10€, 2min posla bar na c4 IIDa li se sjećaš koliko je koštao popravak?
Ajd daj link ako si negdje opisao kako si riješio na forumu ak nije problem...isti problem imam na C4 II koji je kod punca...Ako sa sam promjeniš manje od 10€, 2min posla bar na c4 II
Ma nemre biti lakše, iznad papučice kočnice ti je taj prekidač, odpojiš džek i skineš ga...Ajd daj link ako si negdje opisao kako si riješio na forumu ak nije problem...isti problem imam na C4 II koji je kod punca...
ok, ali kaj nekaj treba zamijenit? Kaj kupit? Ili?Ma nemre biti lakše, iznad papučice kočnice ti je taj prekidač, odpojiš džek i skineš ga...
jednostavno je , odeš u prodavnicu i tražiš prekidač stop svetla za tvoj auto . kada ga budeš imao , odradiš što ti je čovjek napisao , demotiraš stari i montiraš nov i to je took, ali kaj nekaj treba zamijenit? Kaj kupit? Ili?
ok, ali kaj nekaj treba zamijenit? Kaj kupit? Ili?