Dva Berlinga u obitelji, jedan picikato uređen drugi, drugi dobio novu unutrašnjost

Ax boy

Well-known member
Jubilarka, 501 530 km od 2002 do sada bez da je u 13 godina stao na cesti, nikada. Tek mu je otisao motor na 489 000 sto je zaista odlicno s obzirom sto je sve prosao i teglio pec za pirolizu u gepeku i tako. Nedavno je otisla dizna pa mu je potrosnja skocila do 9l cak u gradu ali srecom sad se vratio na 6,5l maksimalno i to stani kreni u onoj rush hour guzvi ujutro i popodne. Sjedala su nova sa novim spuzvama . Ponosan sam jer je to tata osobno slozio plus sjedala sam samcat postavio unutra , sto vjerujem ne bi znao svaki vozac i ustedio je nekoliko stotina kuna kod majstora.
 

Ax boy

Well-known member
Da sad ga lickam ja pa je ko suza, jos ima elektroniku od C5 pa ima 110 ks i veci sus na autoputu. Tata je prije radio i do 40 000 godisnje s njim,i ,ne misli se prodavat dok ne bude para za novi Citrac. A aixic spot ima 79 000 tisuca samo , zbog glave motora ce mozda trebati generalka , dugo je stajao u garazi .
 

Ax boy

Well-known member
Citroen berlingo 2011, moj plavko

, pozdrav svima, još nisam skužio kako sliku postaviti ovdje pa mala pomoć?
,
 
Posljednje uređivanje od moderatora:

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Kad pišeš post, imaš gore iznad teksta nekoliko opcija (ikona). Vidiš ovu žućkastu sa dvije planine i suncem/mjesecom?

Nju stisneš, otvori ti prozor i tu paste-aš link na sliku (sa .jpg ili sličnim nastavkom, znači direktan link). Sredio sam ti ja ove dvije. Javi se ako budeš imao problema u budućnosti
 

Ax boy

Well-known member
Hvala puno, ovo je moj, dva rođaka se srela hehhhh prvoj slici. Hvala na pomoći, ali i dalje ne zbunjuje, tražim ikonu sa dvije planine i suncem, mjesecom?
 

Ax boy

Well-known member
Aaaa pa da jesam bedast, to je na kompu, ja stavljao sa mobitela, inače na forum odem tako aaa hvala puno. Auto je 2011, 1,6hdi, treći vlasnik službeno, frend ga imao iz cs Zagreb Tratinske, sebi ga je slagao, auto bio udaren malo. U 9 mjeseci 22 tisuće napravio, sad ima 193000 i nešto sitno. Auto je odličan, redovito čišćen, picajzla za to pa hahhhhh. Gume ima zimske 195/65/15, ljetne alu 215/55/16 :) :)... Uglavnom bombon je, imamo još jednog doma Berlu, dva hhahaha dva komada su dva komada
 

Ax boy

Well-known member








.

Prvi gore, lijepi plavi je moj, picikato uvijek skoro, čak zaručnica ne shvaća kako toliko mogu oko njega, čim malo prašine dođe,ja krpu i bris bris ili pod, usisavanje. Dole niže je obiteljski berla legendarni Zlatko 2002,uskoro će 600 000tkm , planiramo slaviti malo. Sad je tata našao novu klupu zadnju i sjedala sa modela iz 2008, onog sa dvokrilnim vratima. Auto je taj frajer presložio za teretni a na klupu zadnju doslovno nitko se nije sjeo . Sjedala su malo korištena. U svakom slučaju puno bolja od serije 1 koja su na svakom berli, oprostite na rječniku za k...c hahahhaha. Uskoro plavi ide na servis, ovaj tjedan. Heheheh
 

Ax boy

Well-known member
Ne brini Ivane,ide plastika al bila je skinuta jer je bila sva izguljena,nabavili smo novu koja potragama i izguljena. Zlatni će se malo pomalo restaurirati za 600 000tkm ,nije to mala stvar, fešta će pasti.
 

Ax boy

Well-known member
Moj mali Pljavko, punoljetnost slavi.

Pozdrav ekipa, kako ste? U CS Zagreb Tratinska 32 obavio jučer mali servis. Uhhh sljedeći put na 220 000 filter goriva, znači svakih 40 000.Hmm okej,ehh da,da ga predstavim: Citroen Berlingo 2011 1.6hdi plava kianos bojica. Broji sitno do punoljetnosti mali,eh 199 997tkm hahhhhahahha huraaaaaa!!!
 

Ax boy

Well-known member
Citroen Berlingo 1.6hdi 2011

Pozdrav ekipa kroz koji dan će i slike ali evo da se pohvalim. Plavko je sređen, očišćen iznutra i izvana, gume namazane. Nema trenutno auta da se više sjaji od njega sa onom njegovom divnom plavom stručno kianos bojom. Danas sam u Sigetu obavio i tehnički pregled, rezultat pregleda je odličan. Auto ima sve pluseve hahhhhah , ništa nema da nije štimalo,kao da je iz salona sada. 200 730tkm i sada je spreman za novu ljetnu sezonu i dalje. Tera se dalje weeeeeee
 

Ax boy

Well-known member
Citroen berlingo 2011, moj plavko

Pozdrav svima,evo da malo predstavim svoga ljepotana,1.6hdi 2011, 202 800tkm. Par slikica, slobodno izrecite mišljenje. Što mislite, jel dobar ovako, nije? Mažen i pažen koliko može biti. Prije 3000km obavio servis,pa tehnički i sad je spreman još voziti do cca 300 000. Hahhhahhh :).


 
Posljednje uređivanje od moderatora:
Na vrh