• Važna obavijest članovima.

  Poštovani članovi,
  11.1.2023. detektirali smo kako su spam botovi uspjeli probiti lozinke na nekoliko legitimnih korisničkih računa kako bi objavili reklame i oglase. Nažalost, obijene račune smo morali deaktivirati. Provale računa izvedene su konvencionalnim "brute-force" napadima - automatiziranim upisivanjem jednostavnih kombinacija lozinki. Ako je Vaš račun među provaljenima, odnosno deaktiviranima, javite nam se s e-mail adrese koju ste naveli pri registraciji na forum.

  1. Kako bi zaštitili svoj račun od neovlaštene uporabe, predlažemo Vam da promijenite svoju lozinku u složeniju kombinaciju. (Npr. neka kombinacija sadrži najmanje jedan znak, jedan broj, jedno veliko slovo i sl.) Lozinka je kriptirana u bazi foruma i poznata je samo Vama.

  2. Ako možete, predlažemo korištenje Dvostupanjske zaštite računa. Dvostupanjsku zaštitu možete aktivirati u Postavkama računa ili kliknite ovdje
  Ovo je ujedno i najsigurniji model zaštite.

  3. Svakako provjerite da je e-mail adresa povezana s Vašim računom na forumu ispravna. U slučaju bilo kakvih problema s računom, e-mail je jedini način na koji možete resetirati svoju lozinku i vratiti svoj račun. Lozinka je kriptirana u bazi foruma, poznata je samo Vam i nije poznata čak ni uredništvu foruma.

  4. Lozinku ne odajite nikome. Ako se netko predstavi kao administrator/moderator foruma i traži Vas lozinku privatnom porukom ili na drugi način, radi se o pokušaju prevare. Članovi urendištva foruma Vas nikad neće tražiti lozinku.

  Zahvaljujemo se na pažnji.
  Ovu obavijest možete isključiti na X u gorenjm desnom uglu okvira obavijesti.

  Uredništvo

Ds9 recenzija

MacSlavko

Well-known member
Ja jesam “DS fan” ali ovo mi nije dovoljno drukčije niti dovoljno luksuzno da bih istresao 65.000€ na stol.
Usudim se reći da mi je ljepši novi P508 (mnogi kažu da je ovo njegova kopija u DS ruhu).
Ili da mi je zanimljiviji i privlačniji DS4 (kad već nema novog DS5)…
 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Opet meni miljama bolje od onih Merc/BMW pravokutnika od metar i pol.
Al glumit konkurenciju E klasi na platformi 308ice :ROFLMAO:
 

Brruno

Well-known member
Sviđa mi se auto,ali nema smisla uspoređivati taj auto s e-klasom. Bar po mom mišljenju. I sam je čovjek rekao, i po meni je realan, DS9 kupuješ samo ako želiš imat drukčiji auto od drugih, inače imaš standardnu kvalitetnu alternativu u nijemcima za sličnu cijenu.
 
Na vrh