Prvo bih sa sobom razjasnio sta ocekujem od auta, kako ga namjeravam voziti i koji su mi prioriteti.. Za neke aute ne bih birao diesel ni mrtav i obrnutorazmišljam o kupnji DS4 So Chic...e sad...dvojba je u vezi motora...
1.6 HDI ili 1.6 THP
Ako je naglasak na normalnoj voznji, 1.6 ce ti bit dovoljan i ekonomicanjel bi taj HDI bio dovoljan za nekakvu normalnu vožnju i potrošnju u granicama deklarirane ?
Jako losi i kvare se. Da ne pisem sad detaljno jer su medu nama iz CH koje sve prate. Ali ne brini, uskoro cu sve napisati u jednoj temi.Ciki, zašto ?
jel ovaj 1.6 8v HDI 112 sa 6 brzina noviji motor i drugačiji ?
thx Dalibor...
Šta se to kvari.To je novi motor koji se je počeo ugrađivati iu druge marke.mazda, ford itd. Na forumu od nas koji vozimo te aute s tim motorima do sada nisam čuo niti jednu primjedbu. Dovodiš ljude u zabludu. Daj napiši šta ti to znaš a mi koji vozimo te aute ne znamo.Evo za tvoju informaciju motor je vrhunski, tih, uglađen, male potrošnje,odličnih performansi, isto kao i samo auto.Piši o autu koje voziš i svojim iskustvima u svezi istog pa ćemo ti vjerovati ili u suprotnom argumentiraj svoje tvrdnje.Jako losi i kvare se. Da ne pisem sad detaljno jer su medu nama iz CH koje sve prate. Ali ne brini, uskoro cu sve napisati u jednoj temi.
HDI bez dileme.Za tvoje potrebe svakodnevne vožnje biti ćeš više nego zadovoljan. Probaj ga voziti pa ćeš i sam vidjeti.A tek potrošnja koja je oko šest litara.Thp motori u gradu dosta troše.Bar prema usporednim testovima istih modela s različitim motrima.Pozdrav svima
razmišljam o kupnji DS4 So Chic...e sad...dvojba je u vezi motora...
1.6 HDI ili 1.6 THP
jel bi taj HDI bio dovoljan za nekakvu normalnu vožnju i potrošnju u granicama deklarirane ? iskustva u vezi tog motora i mjenjača ?
Unaprijed hvala
Cisto svetogrđe :surprised:uzmi HDI
i......spominjati bravo u temi o ds4 mi je nekako...............deplasirano, rekao bih
Daj ciki, daj napiši kaj se događa...Daj napiši šta ti to znaš
Aj fala Bogu da je još neko primetil da se razvila rasprava na post star pola godine :doh:i pročitajte datum posta kad je čovjek imao dilemu - 01.08