DS3 1.6vti by empacher

empacher

New member
Evo da predstavim svog DS-a kak sam i obećao.
Dakle iz naslova se vidi da je to benzinac sa 120KS. Imam ga tek 2-3 tjedna. Za sad nemam pritužbi na auto. Izgleda super, ide još bolje i opreme ima više neg dosta. Posebno me oduševila i veličina gepeka, koja je u usporedbi s maminim Yarisom i više nego zadovoljavajuća s obzirom na klasu auta. Evo dvije slike koje sam jučer na brzinu opalio, a nakon pranja bu došlo još par njih.



 

Marko

Well-known member
Lijepo, lijepo! Picolovac! Začas će mama s yarisom imati i snahu... :D :whistling:

Dobrodošao na forum...
 

empacher

New member
Jel zna netko kako upaliti led svjetla uz obična kratka? Jučer sam pričao s frendom koji vozi 1.6 thp-a, on pak ne zna kak ih ugasit :D
 

Konrad

New member
mislim da ima fora da se kad upalis kratka svijetla LED intenzitet smanji ali i dalje svijetli samo znaci slabije...jedino ne znam jel imas to u meniju ili se mora preko dijagnostike...kad ti je rucica za svijetla na 0 jel ti rade diode?
 

Konrad

New member
treba preko dijagnostike to drukcije stavit jer mislim da ima opcija kad upalis kratka svijetla da se LED smanji na pola intenziteta pa rade kao pozicije, to ti mogu slozit u servisu ili decki s foruma koji imaju Lexiu ili Diagbox
 

empacher

New member
Evo napokon su narucene felge i gume. Hvala jos jednom svima na savjetima oko dimenzije guma. Na kraju sam se odlucio za tvornicku dimenziju (195/55/16).

Felge su rc18

Ovak bi to trebalo izgledat, samo sta su ove na slici 17'', a moje su 16''
 
Na vrh