DS 3 Cabrio popravak krova

GoranRi

New member
Pozdrav svima

Vlasnik sam DS 3 Cabria 2013 godište. Taman je došlo lijepo vrijeme, ne pre toplo ne prehladno, idealno za spustiti krov i uživati. I ko za ku***c taman kad stisnem tipku za otvaranje nešto zapinje na desnoj strani. Lijeva se otvara desna stoji.
Tražim po internetu bilo gdje u Hrvatskoj nekoga da se bavi poravcima kabrio krova ali bez uspjeha. Ima tapetara koji presvlače krovove ali ne popravljaju.
Ovašteni servis mijenja cijeli sklop :rolleyes: tako da su mi oni zadnja zadnja opcija.
Molio bih kolege forumaše ako itko zna nekoga da mi pomogne.
Inače iz Rijeke sam

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Zeznut zadatak.
Na ovako rijetkim autima gazde moraju biti sposobni na diy način riješavanja problema.
Jer nema nikoga tko se ovime bavi, u najboljem slučaju možeš naći nekog hrabrog tko će barem baciti oko.

Ovako napamet, najveće šanse bi ti mogli bit majstori koji restauriraju oldtimere, jer imaju najviše iskustva i volje baviti se sa nepoznanicama. Eventualno kakav limar mudonja.

E sad, po opisu i onome što vidim po netu bi rekao da ti je pukla jedna sajla koja povlači krov. Problem je što i ekipa po netu to ne “popravlja” nego čupa van i stavlja ispravne rabljene (sa upitnom trajnošću).
Najjeftinija solucija je otpisati mehanizam i pomiriti se sa fiksnim krovom, ako semože zatvoriti

Na vrh