DS 3 Cabrio popravak krova

GoranRi

New member
Pozdrav svima

Vlasnik sam DS 3 Cabria 2013 godište. Taman je došlo lijepo vrijeme, ne pre toplo ne prehladno, idealno za spustiti krov i uživati. I ko za ku***c taman kad stisnem tipku za otvaranje nešto zapinje na desnoj strani. Lijeva se otvara desna stoji.
Tražim po internetu bilo gdje u Hrvatskoj nekoga da se bavi poravcima kabrio krova ali bez uspjeha. Ima tapetara koji presvlače krovove ali ne popravljaju.
Ovašteni servis mijenja cijeli sklop :rolleyes: tako da su mi oni zadnja zadnja opcija.
Molio bih kolege forumaše ako itko zna nekoga da mi pomogne.
Inače iz Rijeke sam

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Zeznut zadatak.
Na ovako rijetkim autima gazde moraju biti sposobni na diy način riješavanja problema.
Jer nema nikoga tko se ovime bavi, u najboljem slučaju možeš naći nekog hrabrog tko će barem baciti oko.

Ovako napamet, najveće šanse bi ti mogli bit majstori koji restauriraju oldtimere, jer imaju najviše iskustva i volje baviti se sa nepoznanicama. Eventualno kakav limar mudonja.

E sad, po opisu i onome što vidim po netu bi rekao da ti je pukla jedna sajla koja povlači krov. Problem je što i ekipa po netu to ne “popravlja” nego čupa van i stavlja ispravne rabljene (sa upitnom trajnošću).
Najjeftinija solucija je otpisati mehanizam i pomiriti se sa fiksnim krovom, ako semože zatvoriti

GoranRi

New member
Zeznut zadatak.
Na ovako rijetkim autima gazde moraju biti sposobni na diy način riješavanja problema.
Jer nema nikoga tko se ovime bavi, u najboljem slučaju možeš naći nekog hrabrog tko će barem baciti oko.

Ovako napamet, najveće šanse bi ti mogli bit majstori koji restauriraju oldtimere, jer imaju najviše iskustva i volje baviti se sa nepoznanicama. Eventualno kakav limar mudonja.

E sad, po opisu i onome što vidim po netu bi rekao da ti je pukla jedna sajla koja povlači krov. Problem je što i ekipa po netu to ne “popravlja” nego čupa van i stavlja ispravne rabljene (sa upitnom trajnošću).
Najjeftinija solucija je otpisati mehanizam i pomiriti se sa fiksnim krovom, ako semože zatvoriti

Hvala na odgovoru Ivane, lijepo si sve rekao.

Mislim da nešto zapinje nebi rekao da je sajla.

Vidiš... Jedino se nisam sjetio ovih old timer majstora, budem probao okrenuti koji broj i pitat. Dosta nategnuto ali tko zna.

Vidim da si iz Opatije. Znaš možda kojeg limara mudonju ili old timer majstora u okolici? 🙂

Na vrh