jurapz
New member
Evo da otvorim temu na problematiku sa diravi letvom volana xm pošto sam se susreo sam tim problemom na xm-u jer je počela curiti i to obilato, litra lhm-a na 600 km tako da je dosta, prvo nisam mislio sam to raditi jer nisam imao iskustva u tome, nakon što se me večina majstora odbila i nije htjela raditi jedino da Djed Brko iz Našica rekao da će to napraviti reko super tek ono nakon mjesec dana kod njega i zavlačenja sam po**zdio i sad da ne ulazim u to da me je htio zavaljati i nešto kao on je nešto prepakovo ovo ono htio uzeti 800kn i mjesec dana mi auto propadao kod njega i eto nakon tjedan danas sam vidio šta je on prepakovo tako da me pratio trag lhm-a:twisted: , jednostavno katastrofa u sve sam se razočarao i uzeo sam to raditi.
Pošto samo 3.0 motori su imali diravi letvu volana, ona se vrača u sredinu i otežava što se brže vozi super stvar dok se ne pokvari. Evo sa donora skinuta
pošto se treba spuštati čitav prednji most zamjena je vrlo zeznuta i ima dosta posla, čuo sam da se može promjeniti samo desni kraj pa bi se sredilo curenje pa sam išao rastaviti taj desni kraj
Našim majstorima se uopće to neda raditi jedino je jedan rekao da bi promjenio i htio je 1000 eura, pa reko da vidim posao od 1000 eura, meni je trebalo oko 2-3 sata da izvadim sa donora, prvo ću probati srediti taj desni kraj pa ću onda vidjeti kako će se ponašati, sutra idem na kanal pa slijedi izvještaj i slike kako će proći to sve
Pošto samo 3.0 motori su imali diravi letvu volana, ona se vrača u sredinu i otežava što se brže vozi super stvar dok se ne pokvari. Evo sa donora skinuta

pošto se treba spuštati čitav prednji most zamjena je vrlo zeznuta i ima dosta posla, čuo sam da se može promjeniti samo desni kraj pa bi se sredilo curenje pa sam išao rastaviti taj desni kraj

Našim majstorima se uopće to neda raditi jedino je jedan rekao da bi promjenio i htio je 1000 eura, pa reko da vidim posao od 1000 eura, meni je trebalo oko 2-3 sata da izvadim sa donora, prvo ću probati srediti taj desni kraj pa ću onda vidjeti kako će se ponašati, sutra idem na kanal pa slijedi izvještaj i slike kako će proći to sve