• Obavezno pročitati - Pravila oglasnika 


    - Oglas se otvara kao zasebna tema.

    - Naslov teme zbog preglednosti i jasnoće mora biti deskriptivan, npr. u obliku P: Citroen C4, 1.6 HDi, 2005. ili K: kompresor klime za Xantiju 1.9 ili P: elektromotor podizača stakala za Saxo. Naslov ne smije izgledati P: dijelove ili samo Prodajem.
    Oglasi bez pravilnog naslova uklonit će se bez upozorenja.

    - Oglas mora obavezno sadržavati informacije o automobilu (godinu, kilometražu, vrstu motora te ostale bitne značajke) i obavezno fotografiju oglašavanog vozila. Oglasi bez fotografije obrisat će se bez upozorenja.

    - Stavljanje linkova (poveznica) na druge stranice (npr. internetske oglasnike) u sadržaj oglasa nije dopušteno. Oglasi koji sadrže linkove na druge stranice uklonit će se bez upozorenja. Od ove odredbe izuzima se jedino revijalna tema naziva "Citroeni u oglasima".

    - Prodavač, odnosno Kupac mora naglasiti kakav način komunikacije želi, bilo da je riječ o e-mailu, telefonu ili putem PP-a (Privatnih Poruka). Vodite računa o izboru komunikacije. Npr. ako mislite da nećete moći pristupiti forumu, odnosno internetu tjedan ili više dana nemojte navesti PP, odnosno e-mail kao željeno sredstvo komunikacije.

    - Nakon ispunjenja ponude ili potražnje dužni ste o tome izvijestiti u sklopu teme ostale članove kako se oglas više ne bi povlačio, a uredništvo foruma moglo zatvoriti oglas.

    - Oglašavanje u kategoriji foruma Citroën oglasnik rezervirano je isključivo za članove foruma, odnosno fizičke osobe. - Zabranjeno je direktno reklamiranje tvrtki ili bilo koji drugi oblik marketinga bez prethodne dozvole vodstva foruma.

    - Oglašavanje ponude i potražnje Citroën® vozila, rezervnih i drugih dijelova, objavljujte isključivo unutar kategorije Citroën oglasnik u pripadajuće forume, a ovisno o tome radi li se o ponudi ili potražnji vozila, odnosno rezervnih dijelova.

    - Sadržaj svih oglasa isključiva je odgovornost osobe od koje je takav sadržaj potekao. Vlasnici i uredništvo foruma ne daju nikakva jamstva glede točnosti, potpunosti ili autentičnosti sadržaja oglasa niti snose bilo kakvu odgovornost zbog sadržaja oglasa.

Prodajem Dijagnostika PP2000 lexia 3 With Diagbox

Charles

Active member
Donator foruma
Prodajem dijagnostiku PP2000 lexia 3 With Diagbox. Kineska kopija kupljena na ebay.co.uk

Kupljena 4.mj/2017.

Prodajem jer u pon stiže Renault :D

Ispravna.

250kn

Zagreb, Špansko. 091/530-4250
 

Cutac

Prèkaroš
Ja sam zainteresiran. Jel bi radilo na C4 Exclusive 2006. i C4 Seduction 2011.?
Ako bi i ako bi pristao da mi pokažeš da radi... :cool:
 

Charles

Active member
Donator foruma
Evo i fotki.

Kaj se tiće Lexie - idealno je imati laptop sa windows XP. Ako nemate tak nešto morate u virtual boxu instalirati xp.

Meni je radilo na C4 iz 2008, a verzija koja je instalirana na lapu je 7.nesto pa podrzava i iz 2015, ali to je do verzije koju si sami instalirate.

Sama instalacija zahtjeva nesto gnjavaze. Ja sam svoju verziju skinuo prek torrenta.






 

Milosh

Test
To je (barem izvana) isti interfejs kao kod mene. Pravi naziv mu je ovo što piše na poslednjoj slici "PSA XS Evolution", a ovo što piše naprijed je verzija "9780.Z5", koliko ja znam to je aktuelna verzija. Postoje tu još dvije stvari, revizija firware-a, (poželjno je da je C, to je slovo na kraju broja verzije, kod mene je 921815C), i pitanje je kakav je hardver unutra, tj. koliko ima releja i optokaplera. Ovo poslednje (hardver) kinezi reklamiraju kao "full chip". Ako nije "full chip" neće moći pristupiti baš svim modulima i opcijama. To je moguće vidjeti na oglasu odakle je kupljen, ili ako ga se otvori.

Što se tiče softvera, jeste petljancija instalirati ga, a može i na Win 7 samo mora biti 32bit.


Postavi link odakle si ga kupio, da vidimo piše li tamo više detalja.
 
Posljednje uređivanje:

Charles

Active member
Donator foruma
Nema niš na linku na ebayu, vjerojatno proizvod kod tog prodavača nije više aktualan.

Ono kaj sam ja koristio tj. čemu sam mogao pristupiti na c4 su razni moduli poput podešavanja dnevnih svjetla i sl. konfiguracija, očitavanja raznih parametara, brisanje grešaka itd. i to u tri sekcije mislim da je bilo maintenance, repair i diagnose il tak nešto.
 

Cutac

Prèkaroš
Ja sam zainteresiran. Htio bih ju probati prije kupnje, ali moram si staviti OS na laptop koji ce mi trebati i instalirati od programa sto trebam.
Ima netko savjet na kojem autu da probam?
 

Milosh

Test
To će ti potrajati, dok instaliraš OS i Diagbox. Bolje isprobaj na čovjekovom kompu na kojem već radi, a onda se polako bavi svojim kompom.

A savjet na kom autu da isprobaš: na C4. :D
 

Charles

Active member
Donator foruma
Diagbox još najviše vremena odnese. Klikneš nešt krivo pa ispočetka :) Npr dodje verzija 5.nešto, pa ides update po update a na svakom iskoci neka konekcija koliko se sjecam. Više puta sam morao ispocetka.
 

Milosh

Test
Diagbox je izuzetno glomazan i nespretno napravljen softver. Za svaku radnju treba previše vremena, stavke su nelogično raspoređene, nekim stvarima se može pristupiti iz više mjesta, sve u svemu po meni nespretno napravljeno.
 
Na vrh