Misliš novija od 2016-te, da!Kako sam uspio naci po francuskim forumima za vozila starija od 2016 godine telekodiranje funkcionise samo uz online pristup njihovim serverima...
Novija od 2016,uz plaćanje tkz. tokenaMisliš novija od 2016-te, da!
da daMisliš novija od 2016-te, da!
2019 spacetourer, zelim iskljuciti start stop i auromatsko preklapanje retrovizora.Ma ne. Telekodirao sam si naknadno ugrađenu AFIL kameru i vibro-motore u sjedalu (upozorenje za nenamjerno orelaženje crte), nekoliko puta re-inicijalizirao AdBlue pumpu itd. Sve off line.
Ono u što nemam pristup je infotainment (SMEG / NAC), BTA2 i sl. jer za njih treba pristup Stellantis serverima.
Također (i naravno) ako želiš raditi neki ECU uodate - DiagBox to mora povući sa servera pa mu treba autorizirani pristup…
Ali za očitavanje stanja, brisanje grešaka i podešavanje parametara / funkcija; više od 90% toga možeš odraditi s VM DiagBoxom.
No upoznavanje s programom ne ide u par dana. Ja ga imam već 9 godina i još učim…
Koje vozilo (i godište), koji ECU želiš telekodirati?
Start stop se može isključiti i na novijim vozilima, ja sam ga na ovaj način isključio.da da
Bas bedak, da li je moguce sa nekom boljom delphi raditi telekodiranje citroena ?
2019 spacetourer, zelim iskljuciti start stop i auromatsko preklapanje retrovizora.
Koristio sam ja diagbox vise puta kroz 9 godina na C4II, stavljao novi dpf, vršio prisilnu regeneraciju, gasio pistanje za pojas i kodirao novi ključ tako da nije mi nepoznato.
Ovdje strikno kada pregledam parametre i greske sve ok ali kada udjem u telekodiranje odmah izbaci da nije povezano na internet
Ako sam dobro pohvatao ovaj video, ne biram ecu koji je u mom autu, nego ovaj koji on pokazuje ?Start stop se može isključiti i na novijim vozilima, ja sam ga na ovaj način isključio.
Prošlo par mjeseci, zaboravio. Ali sam pratio video, ako je tamo tako, onda je tako. Javi jel prošlo.Ako sam dobro pohvatao ovaj video, ne biram ecu koji je u mom autu, nego ovaj koji on pokazuje ?