Moze, provuces kablove direktno na akumulator. Nije ok, ali tako ce biti stalno upaljeneJel se može napraviti da su stalno upaljene one LED pozicije
Frend ima nekog Forda. Ne znam koji model, ali drl rade neprekidno, jedino se za 2/3 odokativne procjene priguše kad se upale kratka. Inače bi bilo katastrofa za vozače iz drugog smjera da svjetle jednakom snagom kao i po danu.Ugase se jer DRL blješti po noći. U prijevodu, s razlogom se gase![]()
Tako radi i na C3 iz 2017, barem na mome je tako. Davanjem kontakta se pale na najjače, a paljenjem kratkog ili dugog svjetla smanjuju intezitet svjetljenjaFrend ima nekog Forda. Ne znam koji model, ali drl rade neprekidno, jedino se za 2/3 odokativne procjene priguše kad se upale kratka. Inače bi bilo katastrofa za vozače iz drugog smjera da svjetle jednakom snagom kao i po danu.
Mislim da nije. Neki veći što naprijed izgleda kao kopija Astona Martina. Mondeo, moždaFocus onaj sa kljovama u sred branika? To blješti i na full i na prigušenom.
a od kada to DRL može ići zajedno sa kratkim svetlima ? DRL se montiraju upravo zbog toga da bi se rasteretila svetla , ( smanjila potrošnja ) .....Obično te ledice imaju dvostruku ulogu pozicija/dnevna svjetla ali onda imaju i dva stupnja jačine. Ako im je funkcija samo dnevna svjetla onda baš i nisu pogodna da svjetle zajedno sa kratkima
Vidiš da ima ljudi koji to žele isprogramirati sebi. Isto kak imaš Golfove 5 i bembe trojke kojima svijetle žmigavci non stop.a od kada to DRL može ići zajedno sa kratkim svetlima
Ahaa to je, znači, feature, a ne bug.bembe trojke kojima svijetle žmigavci non stop.
Pa legalno nemože, ali po pisanju autora teme on upravo to želi...a od kada to DRL može ići zajedno sa kratkim svetlima ? DRL se montiraju upravo zbog toga da bi se rasteretila svetla , ( smanjila potrošnja ) .....
Ma da, baš sam danas išao saprati auto na samoposlužnu i vidim jednu takvu E92. Neću biti šupak i dalje objašnjavati, ali čobanizam u svakom pogledu, bilo od vozača, felgi, visine auta, do žmigavacaAhaa to je, znači, feature, a ne bug.Ja uvijek mislio da im nešto s masom nije uredu.
![]()
Koliko je meni poznato to se može uključiti preko diagnostike kod marki koje izvoze na USA tržišteAhaa to je, znači, feature, a ne bug.Ja uvijek mislio da im nešto s masom nije uredu.
![]()
Renaulti Clio IV i Megani imaju stalno upaljene.Ugase se jer DRL blješti po noći. U prijevodu, s razlogom se gase![]()
Istom snagom uvijek?Renaulti Clio IV i Megani imaju stalno upaljene.
A nisam zagledao snagu ali sam primjetio da su upaljene ledice i pozicije i glavne lampe.Istom snagom uvijek?