Motor je 1.4 benzinac,mislim da je to,jer sam danas obrisala sve ispod i vidla da kapa baš ispod mjesta gdje bude kučište od ulja,ali sutra idem majstoru,što je sigurno je sigurno.Hvala vam puno svima na pomoći,javim kad mi majstor veli šta je.LpNajvjerovatnije brtva kucista filtera ulja, slijeva se dolje na getribu. Koji je motor ?
Sutra ču doznati šta je,ostavila sam auto danas kod majstora.Može biti kućište termostata to obično puca na njima.
lako moguće da je karter, meni je tako istrunilo bilko na C3. navodno imaju neku konstrukcijsku grešku, zaboravi sam što mi je točno mehaničar rekao, pa ih većina prije ili kasnije procuriEvo da se javim,majstor mi je nešto promjenio što je veli istrunilo
Iskreno govorio je ,ali ja nisam skopčalaNije rekao sta?
Bitno mi je da je napravio,i da ne curi više.lako moguće da je karter, meni je tako istrunilo bilko na C3. navodno imaju neku konstrukcijsku grešku, zaboravi sam što mi je točno mehaničar rekao, pa ih većina prije ili kasnije procuri
Ispod je kapalo točno kako je posuda gdje ide fiter od ulja.Po cijeni bi mogla biti i brtva poklopca ventila
Punicanešto što ne odlazi često,ali ipak se desi kod nekoga.