• Obavezno pročitati - Pravila oglasnika 


    - Oglas se otvara kao zasebna tema.

    - Naslov teme zbog preglednosti i jasnoće mora biti deskriptivan, npr. u obliku P: Citroen C4, 1.6 HDi, 2005. ili K: kompresor klime za Xantiju 1.9 ili P: elektromotor podizača stakala za Saxo. Naslov ne smije izgledati P: dijelove ili samo Prodajem.
    Oglasi bez pravilnog naslova uklonit će se bez upozorenja.

    - Oglas mora obavezno sadržavati informacije o automobilu (godinu, kilometražu, vrstu motora te ostale bitne značajke) i obavezno fotografiju oglašavanog vozila. Oglasi bez fotografije obrisat će se bez upozorenja.

    - Stavljanje linkova (poveznica) na druge stranice (npr. internetske oglasnike) u sadržaj oglasa nije dopušteno. Oglasi koji sadrže linkove na druge stranice uklonit će se bez upozorenja. Od ove odredbe izuzima se jedino revijalna tema naziva "Citroeni u oglasima".

    - Prodavač, odnosno Kupac mora naglasiti kakav način komunikacije želi, bilo da je riječ o e-mailu, telefonu ili putem PP-a (Privatnih Poruka). Vodite računa o izboru komunikacije. Npr. ako mislite da nećete moći pristupiti forumu, odnosno internetu tjedan ili više dana nemojte navesti PP, odnosno e-mail kao željeno sredstvo komunikacije.

    - Nakon ispunjenja ponude ili potražnje dužni ste o tome izvijestiti u sklopu teme ostale članove kako se oglas više ne bi povlačio, a uredništvo foruma moglo zatvoriti oglas.

    - Oglašavanje u kategoriji foruma Citroën oglasnik rezervirano je isključivo za članove foruma, odnosno fizičke osobe. - Zabranjeno je direktno reklamiranje tvrtki ili bilo koji drugi oblik marketinga bez prethodne dozvole vodstva foruma.

    - Oglašavanje ponude i potražnje Citroën® vozila, rezervnih i drugih dijelova, objavljujte isključivo unutar kategorije Citroën oglasnik u pripadajuće forume, a ovisno o tome radi li se o ponudi ili potražnji vozila, odnosno rezervnih dijelova.

    - Sadržaj svih oglasa isključiva je odgovornost osobe od koje je takav sadržaj potekao. Vlasnici i uredništvo foruma ne daju nikakva jamstva glede točnosti, potpunosti ili autentičnosti sadržaja oglasa niti snose bilo kakvu odgovornost zbog sadržaja oglasa.

Citroeni u oglasima

Cutac

Prèkaroš
ima drugih karoserija i mjenjača kojima ruši cijenu :D
F430? :D

Kai dux, ja osobno to ne bih uzeo za daily. Opcenito DS4 mi nema nisya privlacno na sebi. C4 sa tim motorom i dobrom povijesti održavanja da, ali DS4 ne. Neudobniji, a ni blizu sportski. Ima on konje, ali nema ovjes za njih. Jedino je radi 200 konja tih na autocesti. To je sportski motor koji se voli gaziti i vrtjeti.
Ali nisam ja dobro mjerilo za aute, ak ima 200 konja, ili da je sportski auto, ili limuzina sa velikim atmosfercem :D
 

kai dux

New member
F430? :D

Kai dux, ja osobno to ne bih uzeo za daily. Opcenito DS4 mi nema nisya privlacno na sebi. C4 sa tim motorom i dobrom povijesti održavanja da, ali DS4 ne. Neudobniji, a ni blizu sportski. Ima on konje, ali nema ovjes za njih. Jedino je radi 200 konja tih na autocesti. To je sportski motor koji se voli gaziti i vrtjeti.
Ali nisam ja dobro mjerilo za aute, ak ima 200 konja, ili da je sportski auto, ili limuzina sa velikim atmosfercem :D
Ma neznam ni sam šta bi uzeo. DS4 ili C4 blue hdi. Koliko sam vidio c4 2.0 nema skoro nigdje po oglasima. Ne treba mi jači auto i 100 + ja je dovoljno :D Većinom mi treba za daily 20-30km ali da je udoban i konforan.
 

Milosh

Test
Prema tome što Cutac piše, taj DS4 sa nekim sportskim Eibach kitom opruga bi bio dobar, lijep i dobar za voziti. Samo što mu motor ne valja.

Ako želiš PSA auto a nije ti bitno je li benzinac ili dizel, mislim da je pametnije da tražiš dizela.
 

dinko1981

Well-known member
1.6 THP i robotizirani mjenjac, to je kombinacija za teski bankrot ako se krene popravljat kad rikne, a hoce sigurno. Bolje ga onda prodat po kili. Samo malo proguglat forume i yt, pogotovo Minije koji su isli sa tim motorom.
 

Cutac

Prèkaroš
Ne treba mi jači auto i 100 + ja je dovoljno
Onda će ti 200 biti neiskorišteno i imat ćeš velikih problema sa čađom jer je DI motor.

taj DS4 sa nekim sportskim Eibach kitom opruga bi bio dobar, lijep i dobar za voziti
Eh, ko kad gabor potroši 800 kuna na šminku i frizuru. Je nešto bolje, ali u dubini je i dalje meh :LOL:
 

Tanaja

"Max. utegnut za vozit"
Hvala za opsežni info. Tražim neki daily auto za po ZG i par puta mjesečno na duže relacije 150km u jednom smjeru. Radimo oko 10000-12000km godišnje u pravilu. Dizel ili benzin mi je svejedno samo da auto ima što manje stvarnih km :)
bez obzira na ovako apokaliptične moguće probleme šta je Cutac Cutac nabrojio, ja bih ga svejedno uzeo da ide na manje novaca. 8000 jepreviše.
 

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Treba viditi, tko zna... ima vozila i iz 2018. čini mi se, sumnjam da su svi po pravilu groblja. No sreća da nemam garaže i para za hobije, inače bi morao planirati put u ZG :D
 

Cutac

Prèkaroš
No sreća da nemam garaže
Nemam ni ja više :ROFLMAO:
Još malo pa ću podzemnu kopat.

Ali C5 za 800 kuna da izdrži 3 dana ja bih bio sretan i smatrao to dobro potrošenim novcem. Samo da haubu i šajbu prodam, dobijem pare nazad
 
Na vrh