Citroen C5 X7 2. 0 HDi

mengela

Well-known member
Donator foruma
Zanimljivo rjesenje.. Nebih osobno nikad ugradjivao kad je tvornicki sipka, a bogu hvala i neotvaram cesto [emoji14] ...al svaka cast, dobro je znat da je izvedivo i funkcionira, jel ovo na haubi vario il zasarafio za ojacanje?

mladenbl

New member
Ne otvara se ni kod mene cesto, od servisa do servisa i kada mi nestane tecnosti za pranje sajbe :D
Ovo je moguce izvesti samo ovako kako je kod mene, sa desnu stranu nema porstora da se postavi amortizer.
Sa lijevu stranu, kao sto je na slici, amortizer je postavljen u milimetar, kao da je neko znao da ce neko ugradjivati ovako amortizer :D
Kada se hauba spusta, sve je napravljeno u milimetar da ne zakaca ni jedan elemenat kada se hauba spusti.
Inace, ovo je gasni amortizer od C6 ( originalni ) koji je dovoljno jak da podigne i da drzi haubu C5-ce.
Nije nista vareno na haubi, samo je ubacen saraf za ojacanje kugli koje su naknadno postavljene, jer nisu dosle uz gasni amortizer.

P.S. : Ostao mi je jedan gasni amortizer viska, nov, nekoristen, pa ako nekome treba neka se javi :D

mladenbl

New member
Bayerische Motoren Werke
Obecao sam kolegi da ako se odlucim da prodajem auto da se njemu javim, tako da moram samo da razmislim jos malo...

mladenbl

New member
Razmisli jos oko Bmwja
Razmisljam ja o tome jos od kako smo privi put ti i ja pisali o tome... samo mi se buduca gospodja nesto buni oko ovog auta... kaze da joj je ljepsi C5 :D
Mada, ona ima svoje auto, tako da ne znam sta ima da se buni :):)

mladenbl

New member
hahaha dok sam imao RS-a nije se puno bunila :D
Iskreno, nemam pojma sta cu na kraju da napravim po pitanju ovoga :D
Ovog BMW-a gledam svaki dan, parkiran je do mog C5 u garazi :D

mengela

Well-known member
Donator foruma
Pravom M-u ne trebaju M-ovi! Odma znas burazeru.. s druge strane, svako drugi ima M-ove posebi a nije M, vidis iz aviona!

markan1000

Well-known member
Uuu to je već prava lađa. Ja osobno jedino ne volim te posebne "lažne" optike - M optik, R-line, AMG line. Pravi izgled mora pratiti i prava motorizacija! :whistling:

Milosh

Test
Eto toliko si žudio za tim lifterom. :D

Btw, može se izvesti i na sredini, kao što je onaj rus radio, ali je petljancija kako god okreneš.

mladenbl

New member
Uuu to je već prava lađa. Ja osobno jedino ne volim te posebne "lažne" optike - M optik, R-line, AMG line. Pravi izgled mora pratiti i prava motorizacija!
Auto je dobro, ocuvano je maksimalno i mala je kilometraza za to godiste.

Eto toliko si žudio za tim lifterom.
To ti je ono, kada sve uradis kako hoces i sredis, dodje vrijeme da se prodaje :D

Btw, može se izvesti i na sredini, kao što je onaj rus radio, ali je petljancija kako god okreneš.
Nisam to vidjeo da ima video da se lifter postavi na sredinu. Da li imas taj link?
Znam da mi je limar / lakirer rekao da je bilo bas opipljivo da se postavi lifter za haubu.
Bas smo gledali kada sam preuzimao auto, kada se spusta hauba, sve prolazi u milimetar, pored poklopca od antifriza pa na dalje.

Na vrh