Citroen C5 X7 2. 0 HDi

mladenbl

New member
Pa dobro, ti probaj prvo sa folijom, pa ako bude sve kako si ti zamislio, odvezes auto lakireru i da se to lijepo lakira :D
Kada smo vec kod farbanja i svega ovoga, malo pije sam pisao lakireru za farbanje zadnjih znakova i prednjih, kaze mi da to ne radim, jer je kratotrajnog zivotnog vijeka. Kaze da su mu dovozili par C5-ca da pokusa da popravlja predhodne "lakirere" koji su to radili.

Zmaj

Member
Ljudi pomagajte, nasuo sam dizel i upalila mi se lampica, particle filter, aditiv zu gering. Poznaje li tko takvu gresku, hitno mi je.

mladenbl

New member
Zašto bi bilo kratkog vijeka?
Iskreno, nemam pojma.
Nesto sam sada u fazi da prodajem auto, pa da kupim nesto drugo :D
Taman kada sam sve sredio onako kako sam zamislio, sada se dvoumim da li auto da prodjem ili ne...

Mali update:
malo je auto prljavo, ali je snijeg po BL, pa sta da se radi :D Nisam jos uvijek vidjeo auto uzivo kako je uradjeno, ali evo par slicica :D Slike iz boljeg ugla ce biti oko nove godine, kada se vratim u BL :D

Prednja strana:

Zadnja strana:

photo hosting software

Posljednje uređivanje:

mladenbl

New member
Opa, i ti znas sta hoces :D
Ja imam komsu u Bl, kupio prije godinu dana BMW F10 M optik i evo prodaje ga. Ja ga vec duze vremena gleda i sve sto ga vise gledam, to mi se vise svidja :D
Razlog prodaje, ozenio se i od punca dobio Mercedes GLE Cupe :D

Cutac

Prèkaroš
O hebo te grob, jel ima njegova zena kakvu sestru? :D nebitno kako izgleda i kako se ponasa, samo da je punac ziv i zdrav :D

Meni F10 nije sjeo. E92 mi je super jer izgleda mocno i odvazno, a opet ne bode u oci.
335i mi je privlacan, ali ne znam jel zelim turbinu. Je da je twin scroll, ali atmosferac je atmosferac :whistling:

mladenbl

New member
O hebo te grob, jel ima njegova zena kakvu sestru?
Neces vjerovati, ali ima sestru, malo stariju, nije se udala jos uvijek, ali je zato top :D
Punaca ne moze ni grom da ubije, koliko je auto slupao u zivotu, dobro jos uvijek hoda :D

I ja se nesto dvoumim, mogu svoj C5 prodati kad budem zelio, jer mi je drugar rekao da kada budem prodavao auto, da ce on da kupi od mene. Sa njim imam okvirnu cijenu dogovorenu, kada smo jednom prilikom pricali o tome.
Ali sada ni sam ne znam sta mi je raditi... ali znas kako, ide nova godina, nove odluke u zivotu, pa sada :D
Sto se tice BMW E92 meni je on sjeo samo tako, pogotovo u onoj perla white boji :D Potpuni pogodak :D

Cutac

Prèkaroš
Ajde, oduvijek mi se svidjala Banja Luka, budem navratio :D

Uff, ja ne bih bijeli, radije tamno plavi ili ljubicasti :wub:

Ja bih auto prodao i uzeo drugi samo ako znam da ce taj drugi biti isti ili bolji.

mengela

Well-known member
Donator foruma
I ja sam nadobudan dosao u ovlasteni da mi promjene LDS ulje! Obruka se... kazu to se radi samo kad nesto ode pa iscuri... :)

mladenbl

New member
To su meni isto rekli, da se ne mijenja LDS ulje nikada, osim ako primjetim da je negdje procurilo ili ako budem radio nesto na onim kuglama ( bombama ).
Za vikend sam uradio zamjenu kompletnog antifriza i kontrolu vlaznosti ulja u kocnicama. Kazu da je ulje za kocnice dobro i da se to ne treba mijenjati.

mladenbl

New member
Ja mislim da sam zavrsio za ovu godinu posjete mehanicaru :D
Imam redovni servis da uradim, ali to cu posle praznika, kada se vratim sa godisnjeg.

Na vrh