Citroen C5 X7 2. 0 HDi

Profiler07

Well-known member
Prosle godine uzeo iste i vjeruj da su bez premca,ja sam ih placao 240km prosle godine i sad hocu na karavana iste da uzmem pa cekam da mi ovi iz Energy doo Gradiska jave cijene jer ovaj u Tuzli sto prodaje je sad podigao cijenu na 265km po komadu!gdje si ti uzeo i koja cijena?

mladenbl

New member
Ja sam vozio na zimskim Dunlop Winter Sport 4D, pa sam sada presao na ove. Kolega mi kaze sto ih ima od prosle godine da su se bas dobro pokazale.
Ja sam ih kupio u Merkuru, Banja Luka, generalni zastpnici Michelin, Dunlop, GoodYear i Bridgestone brenda.
Ja imam pogodnosti kod njih, jer kupujem stalno, pa ako ti budu trebale gume, javi se, pa cemo sve dogovoriti sa njima. Dobijes fiskalni racun i garanciju od 3 godine!
Iskreno, ne znam na sta se podrazumijeva garancija, ali pise uredno.

mladenbl

New member
Nesto na motoru. Kako sam ja shvatio kolegu koji mi odrzava auto, na mom autu imaju dva elektro ventila dozatora vazduha. Jedan on njih je popustio i nije vise pravio vakum ili tako nesto.
Posto mi se to desilo nedavno, da je greska samo iskocila, pa se ugasila i nije se palila ponovo par dana, mislio sam da nije nista, ali dijagnostika je pokazala ovaj prblem.
Sam dozator vazduha da se kupi nov u C-autu je 350 eura. Potrebno je dva dana za radi i upoznavanje auta sa novim dozatorom.

Daj ga izdaleka slikaj, da se dobije neki bolji dojam
Da ispunim obecanje :D

mladenbl

New member
Skini kromirani okvir tablice i skini sve značke, da bude pravo crn
Komplet znakove sam kupio nove, one zaobljene. Sada mi je u planu da promjenim prednje i zadnje znakove i da ocistim DPF.
DPF cu da radim krajem sledece sedmice, posto mi serviser ne moze prije skinuti i odnijeti DPF do Mise.
Mislis da bi bolje bilo bez hrom okvira tablice? Da zalijepim onom dvostrukom trakom tablicu?

Cutac

Prèkaroš
Komplet znakove sam kupio nove, one zaobljene.
Da ih ofarbaš u neku tamno sivu sa Plasti Dip-om?
Mislis da bi bolje bilo bez hrom okvira tablice? Da zalijepim onom dvostrukom trakom tablicu?
Pa na jednom autu imam krom, na jednom je zaljepljena, tako da mi se sviđaju obje metode, ali jer ideš na to da je sve crno, ja bih možda probao bez okvira. :)

To sada ovako napamet govorim, ali mislim da bi bio fora da ima tamne znakove, crna svjetla i samo tu jednu kromiranu letvu na dnu :)

da ocistim DPF
Stiskanje gasa nije pomoglo? :D

Nešto u ovom stilu.
Malo je zrnata slika i nemam nešto puno vremena, ali kuži se poanta :)

mladenbl

New member
Da ih ofarbaš u neku tamno sivu sa Plasti Dip-om?
Vidis, o tome nisam razmisljao :D Mada, prijedlog mi zanimljivo zvuci :D

Pa na jednom autu imam krom, na jednom je zaljepljena, tako da mi se sviđaju obje metode, ali jer ideš na to da je sve crno, ja bih možda probao bez okvira.
Ovim bi se mogao pozabaviti kada mi bude auto kod lakirera, pa da vidimo par varijanti sta ljepse izgleda :D Sada si me bacio na razmisljanje :D

Stiskanje gasa nije pomoglo?
Nije pomoglo u toliko mjeri koliko je trebalo. Mora se ici na varijantu ciscenja, tako da sam to vec dogovorio za sledeci petak. Da uradim i to, pa da budem miran sto se tice toga. Mada, trebao sam to da uradim cim mi je kolega rekao da imam problem sa DPF-om.

mladenbl

New member
Ili malo tamnije:
Zanimljivo :D
Gledaj sada ovu varijantu, kupim nove hrom okvire i odnesem kod kolege da ih presvuce folijom :D

Sto se tice ostalih natpisa na autu, to ce se mijenjati u skorije vrijeme, jer ce se sve postaviti sa modela od 2013 godine pa na dalje!

Na vrh