mladenbl
New member
Da, llumar folijaTo je znači folija izvana, ja mislio da je neki smoke efekat iznutra.
Da, llumar folijaTo je znači folija izvana, ja mislio da je neki smoke efekat iznutra.
Za ventilaciju ili nešto na motoru?Elektro ventil dozatora vazduha.
Da ispunim obecanjeDaj ga izdaleka slikaj, da se dobije neki bolji dojam
Samo se javi kada dodjes, i uvijek moze meet u Obelixuskoro neki meet ispred obeliksa da vidim ovo uzivo![]()
Skini kromirani okvir tablice i skini sve značke, da bude pravo crnDa ispunim obecanje
Komplet znakove sam kupio nove, one zaobljene. Sada mi je u planu da promjenim prednje i zadnje znakove i da ocistim DPF.Skini kromirani okvir tablice i skini sve značke, da bude pravo crn
Da ih ofarbaš u neku tamno sivu sa Plasti Dip-om?Komplet znakove sam kupio nove, one zaobljene.
Pa na jednom autu imam krom, na jednom je zaljepljena, tako da mi se sviđaju obje metode, ali jer ideš na to da je sve crno, ja bih možda probao bez okvira.Mislis da bi bolje bilo bez hrom okvira tablice? Da zalijepim onom dvostrukom trakom tablicu?
Stiskanje gasa nije pomoglo?da ocistim DPF
Vidis, o tome nisam razmisljaoDa ih ofarbaš u neku tamno sivu sa Plasti Dip-om?
Ovim bi se mogao pozabaviti kada mi bude auto kod lakirera, pa da vidimo par varijanti sta ljepse izgledaPa na jednom autu imam krom, na jednom je zaljepljena, tako da mi se sviđaju obje metode, ali jer ideš na to da je sve crno, ja bih možda probao bez okvira.
Nije pomoglo u toliko mjeri koliko je trebalo. Mora se ici na varijantu ciscenja, tako da sam to vec dogovorio za sledeci petak. Da uradim i to, pa da budem miran sto se tice toga. Mada, trebao sam to da uradim cim mi je kolega rekao da imam problem sa DPF-om.Stiskanje gasa nije pomoglo?
ZanimljivoIli malo tamnije: