To ti ne mogu provjeravati jer ga nisi obavezan imati. Mislim, može ga neko provjeriti, ali nema osnove za to.protivpozarnog aparata
Aparat je dosao sa autom kada sam ga kupio. Ovo sam bas komentarisao sa kolegom na poslu, po BL su se nesto uzmuvali iz te drzavne agencije, bas kontrolisu tako auta ne tehnickim.To ti ne mogu provjeravati jer ga nisi obavezan imati. Mislim, može ga neko provjeriti, ali nema osnove za to.
Aparat je dosao sa autom kada sam ga kupio. Ovo sam bas komentarisao sa kolegom na poslu, po BL su se nesto uzmuvali iz te drzavne agencije, bas kontrolisu tako auta ne tehnickim.
Milose, da te put nece u subotu nanijeti negdje u banjalucku regiju?![]()
Momci, neće me put nanijeti na tu stranu u subotu.Milose, imam i ja isto pitanje za tebe: da te put nece u subotu nanijeti negdje u banjalucku regiju?![]()
A covjekaMomci, neće me put nanijeti na tu stranu u subotu.
Nema daljeTo je to
Nisam nista neprimjereno napisao
Postavim sliku predvece, kada uhvatim vremena da tako slikamDaj ga izdaleka slikaj, da se dobije neki bolji dojam
Da, juce radio kod kolege koji se profesionalno bavi sa ovim u Bl. Uredno registrovana firma, originalne folije, pecati i serijski brojevi.Zatamnio si? Kako, čime?
Biti ce i to do kraja godine.Još samo fali LED osvjetljenje...
O ukusima se ne raspravljaBez ljutnje drug ali meni ovo izgleda isto kad neko uzme auto od njemackog taxiste sa 800000 predjenih kilometara