Citroen C5 X7 2. 0 HDi

mladenbl

New member
Ja kada sam kupio auto dosao je aparat uz njega, onaj mali od 1 kg.
Moram to vidjeti za vikend da zamijenim...
Kada sam produzavao registraciju u Avgustu, na tehnickom mi je auto kontrolisala nekakva drzavna agencija, tako mi je rekao drug koji mi radi registraciju. Kompletna kontrola sa tehnickim trajala 1h. Provjeravali sve zivo, od redovnih stvari sto se kontrolisu na tehnickom, pa do rezervnih sijalica, prsluka, protivpozarnog aparata, rok prve pomoci....

mladenbl

New member
To ti ne mogu provjeravati jer ga nisi obavezan imati. Mislim, može ga neko provjeriti, ali nema osnove za to.
Aparat je dosao sa autom kada sam ga kupio. Ovo sam bas komentarisao sa kolegom na poslu, po BL su se nesto uzmuvali iz te drzavne agencije, bas kontrolisu tako auta ne tehnickim.
Milose, da te put nece u subotu nanijeti negdje u banjalucku regiju? :)

Milosh

Test
Aparat je dosao sa autom kada sam ga kupio. Ovo sam bas komentarisao sa kolegom na poslu, po BL su se nesto uzmuvali iz te drzavne agencije, bas kontrolisu tako auta ne tehnickim.
Milose, da te put nece u subotu nanijeti negdje u banjalucku regiju? :)
Milose, imam i ja isto pitanje za tebe: da te put nece u subotu nanijeti negdje u banjalucku regiju? :D
Momci, neće me put nanijeti na tu stranu u subotu.

mladenbl

New member
Zatamnio si? Kako, čime?
Da, juce radio kod kolege koji se profesionalno bavi sa ovim u Bl. Uredno registrovana firma, originalne folije, pecati i serijski brojevi.
Radjeno je originalnom Lumar folijom.
Isao sam na varijantu da uradim "zatamnjenje" nijansu - dvije, da ne bude previse zatamnjeno.
Na kraju je postavljena svjetlija Lumar folija koja je najslicnija tamnim stopkama koji se ugradjuju na Audi.

mladenbl

New member
Još samo fali LED osvjetljenje...
Biti ce i to do kraja godine.
Ovako bi trebalo da izgleda: [ame]https://www.youtube.com/watch?v=Im_XuofVgLo[/ame]

Bez ljutnje drug ali meni ovo izgleda isto kad neko uzme auto od njemackog taxiste sa 800000 predjenih kilometara
O ukusima se ne raspravlja :) Nekome se svidja, nekome se ne svidja :D
Meni se svidja jer sam postigao efekat kakav sam zelio.
Uzivo je jos ljepse nego na slikama :)

Na vrh