Citroen C5 X7 2. 0 HDi

mengela

Well-known member
Donator foruma
Moze, po ovoj vatri najbolje negdje uplaninu! :D

Nego valjalo bi covjeku ovu temu malo pocistit! [emoji14]

mengela

Well-known member
Donator foruma
Cek jesi ti sam cupo van sjedala i radio dubinsko? Jel ih samo drze cetiri sarafa i par dzekova? Ja sam zadnju klupu dizo i cistio a prednja se nisam usudio a nisu tolko ni kriticna bila! Sad bi ih digao cist da mogu zveke pokupit :D Kako si zadovoljan Nigrinom?

mladenbl

New member
Cek jesi ti sam cupo van sjedala i radio dubinsko?
Nisam ja vadio sjedista sam, nego je drug koji se bavi car detailing odradi dubinsko sredjivanje auta. Vanjena su prednja sjedista, zadnja klupa i naslon za ledja. Mislim da prednja sjedista budu pricvrscena sa par sara i par dzekova i to je to :)
Kako si zadovoljan Nigrinom?
Prezadovoljan sam sa Nigrinom, radi svoj posao kako treba :) Lijep miris samog Nigrina, nije oporan, koza bude mekana i glatka.
Ako ti bude trebao Nigrin, javi se :)

mengela

Well-known member
Donator foruma
Ja u sonax vjerujem! U:cenzura::cenzura::cenzura::cenzura:am ga iznutra generalno dva tri puta godisnje!

A i ovo je super stvar za nabrzaka a nije skupo

mladenbl

New member
Ja sam imao u planu da u toku sedmice skoknem u autoAnu, jer samo kod njih mogu da kupim Sonax, treba mi onaj za felge.
Sonax je top, ima dobre proizvode, pa cu prije godisnjeg da odem kupiti par stvari koje mi nedostaju.
Kako si zadovoljan ovim maramicama?

mengela

Well-known member
Donator foruma
Ma super, za djecom pocistim kad god usisavam, s dvije tri maramice ocistis sjedala :) Ja imam onaj za felge sto pocrveni kad pocne djelovat samo sto smrdi za povracat, pospricam u samousluznoj prije pranja

mladenbl

New member
Ja imam onaj za felge sto pocrveni kad pocne djelovat samo sto smrdi za povracat, pospricam u samousluznoj prije pranja
Isto taj koristim i ja :D Malo je jaceg mirisa, ali cisti felge kao lud :D Ja to naspricam na felge, ostavim par minuta da djeluje i samo opremem cistom vodom. Naravno, posle toga jelenska kozica za felge i krak po krak :D

mengela

Well-known member
Donator foruma
Cista kemija, smrdi ko da je macka krepala al skida sva gofna s felge i na tesko dostupnim mjestima :D

mengela

Well-known member
Donator foruma
Uslikaj kad ih ugradis! Na vecini auta po meni budu prejaka, kao da su rikverc, sto mi se ne svidja!

Na vrh