Citroen C5 X7 2. 0 HDi

mladenbl

New member
Nije problem nikakav.
Samo da vidim kada ce mi kolega moci ovo srediti, ne znam da li je u radionci guzva.
Dobra je stvar, jer ja imam keramicku zastitu na autu, komplet limarija, stakla i branici.

mladenbl

New member
Imas u Sarajevu i Bl dvije radionice koje se bave profi detailing-om. Znam momke koji su vlasnici, pa ako ti sta bude trebalo, samo se javi.
Dobra je stvar, ja sam kontao da ce mi branik biti iskrzan od kamencica, jer me zimus dva ili tri puta zasuo onaj kamioncic sa kamencicima, ali nemam nigdje nista. Na svu srecu :)

mengela

Well-known member
Donator foruma
Super, hvala, ja sam cak bio kontaktiro jednog u sarajevu lani pa nisam imao vremena otic a sad imam vec nekih ostecenja koja moram rijesit prije...

mengela

Well-known member
Donator foruma
Ne znam slagat cu te, bio sam s covjekom na picu cak i o tome smo pricali on se bavi s time gore zaboravih mu ime al je jako dobar s mojim frendom cak su kumovi pa kad budem radio preko njega cu stupit u kontakt, moguce da jest...

mladenbl

New member
Nema veze, nije toliko bitno. Znam da Kruno ima posla preko glave i da je tesko dobiti termin kod njega da se uradi keramika na auto ili bilo sta drugo sto ima u ponudi. U svakom slucaju, ako imas priliku da uradis keramiku na auto, moja preporuka za to :)
Dok je tema keramika, red je da se uradi dubinsko pranje i sredjivanje unutrasnjosti :)

free image upload

Na vrh