Citroen C5 2.0hdi 2009. godište Hidraulika

veliborrr

New member
Pozdrav ljudi, auto iz naslova...prilikom kočenja pred ležeći ili neku drugu grbu/rupu na putu, prednji kraj diže nejednako i zaljulja ga....prvo digne vozačevu, pa onda suvozačevu stranu...neki mi kažu da je senzor visine, neki da je centralna kugla/bomba slaba, pa ne može da izdrži udar...
Zna li neko zasigurno šta je, da me ne vuku za nos kojekakvi priučeni majstori?

Hvala unapred

Nikola

Homo sapiens
Donator foruma
Pozdrav komšija, ja bih rekao da je bomba.
Ako nisi vec isao, mozes kod Panića u Kisačkoj oterati auto, reci će ti šta je

Posljednje uređivanje:

veliborrr

New member
Pozdrav komšija, ja bih rekao da je bomba.
Ako nisi vec isao, mozes kod Panića u Kisačkoj oterati auto, reci će ti šta je
Hahaha pozdrav komšo
On je za Citroena?
Realno sam jako jeftino uzeo kola, tako da sam bio svestan da cu imati ulaganja, al reko aj da se malo informisem, da me ne prave budalom

ExOduS442xb

Racing
Ako imaš dojam da se "miče" tijekom kočenja onda bi mogli biti hidraulički amortizeri i ako su oni vidjet ćeš da su slinavi. Ja sam imao taj problem kada sam kupio auto, mislio sam da je otišao neki od nosača motora, ali ispostavilo se da su oba hidraulička amortizera otišla. Da je kugla rekao bih da uopće ne amortizira ili puno slabije, znači da je prolaz kao u folciki, odu bubrezi. Nisam siguran da sensor visine može uzrokovati opisano.

veliborrr

New member
Ako imaš dojam da se "miče" tijekom kočenja onda bi mogli biti hidraulički amortizeri i ako su oni vidjet ćeš da su slinavi. Ja sam imao taj problem kada sam kupio auto, mislio sam da je otišao neki od nosača motora, ali ispostavilo se da su oba hidraulička amortizera otišla. Da je kugla rekao bih da uopće ne amortizira ili puno slabije, znači da je prolaz kao u folciki, odu bubrezi. Nisam siguran da sensor visine može uzrokovati opisano.
E upravo tako. Kao da se ljulja i mrda kad stisnem kocnicu, pre rupe ili neke neravnine...bas zajebano, ako se to npr desi u krivini....uzeo ga pre par dana...znam da ima ulaganja, al ovo nisu naveli....jedino me tesi sto mi kazu da nisu skupi delovi.
Hvala na odgovoru
2.0 HDI 140ks karavan

Na vrh