Citroen C5 2.0HDi 120kw 2014g

Profiler07

Well-known member
Pozdrav,

Danas nadjoh vremena da postavim slike od svoje C5 koju sam kupio davne 2017g :).Dosad koliko ga imam prezadovoljan sam sa svim sto auto ima,a nema tako puno kao sto je predhodni imao :) ali eto bitno je da me dobro sluzi hvala Bogu.








U medjuvremenu dok sam nalazio vremena da postavim slike od svog auta dobio je jos 2 clana porodice :) .
Sivi je 2.0HDi 103kw manuelni mjenjac sa Hydroactive 3 ovjesom, 2013g.



Bijeli je 1.6HDi 68kw manuelni mjenjac 2012g.



 
Posljednje uređivanje od moderatora:

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Mogu bit lijepi sivi auti, ali moraju biti picikato... sa detaljima. Ja bi retrovizore i krov u sjajnu crnu foliju obukao, još da je col veće crno-srebrne felge gore i bio bi taman :cool:
A ove sadašnje felge na C4 ;)

Ali u svakom slučaju odlična postava :D
 

Cutac

Prèkaroš
Mogu bit lijepi sivi auti, ali moraju biti picikato... sa detaljima.
Slažem se, mogu biti lijepi samo ako točno ta nijansa paše točno tom autu, u kompletu sa ostatkom auta.
Ali u skoro svakom slučaju - siv auto=dosadan auto.
 

Profiler07

Well-known member
Sto se tice crnog i on ima manuelni mjenjac!oprema standardna navigacija,bluetooth,usb,sjedista crni stof,parking senzori naprijed-nazad,nema hydroactive ovjes i to mu je jedina mana :).Kupljen u ovlastenom servisu u Banja Luci sa 152000km uz jednogodisnju garanciju ma sve dijelove.


Sivi je 2.0HDi 103kw manuelni mjenjac,hydroactive,samo nazad parking senzori,navigacija,bluetooth,usb,sjedista stof.Kupljen sa 170000km u ovlastenom servisu u Tuzli takodje sa jednogodinjom garancijom na sve dijelove.

Sto se tice felgi ma C4 one su celicne,a ovo su ratkape i bitna stvar ovo auto voza zenska populacija tako da je njima najbitnije da ima chorbe u njemu :) .
 

Profiler07

Well-known member
I meni je to bilo cudno ali rekose mi u servisu da zavisnosti od dubine dzepa biras i koja ce strana PI PI PI odnosno hoce li obje strane PI PI PI :).Nego nije mi jasno da li se preko mob moze pustati muzika kad spojimo sa bluetooth uredjaje???
 

gambler072

C5 enthusiast
Ne podrzavaju svi playeri slusanje muzike preko BT, samo novije verzije, na starim je BT sluzio samo za pozive. Slazem se da crnom fali hidraulika :)
 

Profiler07

Well-known member
Ma ajd neka me posluzi jos 4-5g pa da uzmem novog Peugeota 508,jer od nove C5 ni traga ni glasa :) ,a ne znam kako da pustim muziku jer nema nikakve opcije poveze ga sa uredjajem i cak regulise i viber pozive ali ne vidim opciju gdje da prebacim na drugi izvor osim radia i cd-a
 
Na vrh