• Obavezno pročitati - Pravila oglasnika 


  - Oglas se otvara kao zasebna tema.

  - Naslov teme zbog preglednosti i jasnoće mora biti deskriptivan, npr. u obliku P: Citroen C4, 1.6 HDi, 2005. ili K: kompresor klime za Xantiju 1.9 ili P: elektromotor podizača stakala za Saxo. Naslov ne smije izgledati P: dijelove ili samo Prodajem.
  Oglasi bez pravilnog naslova uklonit će se bez upozorenja.

  - Oglas mora obavezno sadržavati informacije o automobilu (godinu, kilometražu, vrstu motora te ostale bitne značajke) i obavezno fotografiju oglašavanog vozila. Oglasi bez fotografije obrisat će se bez upozorenja.

  - Stavljanje linkova (poveznica) na druge stranice (npr. internetske oglasnike) u sadržaj oglasa nije dopušteno. Oglasi koji sadrže linkove na druge stranice uklonit će se bez upozorenja. Od ove odredbe izuzima se jedino revijalna tema naziva "Citroeni u oglasima".

  - Prodavač, odnosno Kupac mora naglasiti kakav način komunikacije želi, bilo da je riječ o e-mailu, telefonu ili putem PP-a (Privatnih Poruka). Vodite računa o izboru komunikacije. Npr. ako mislite da nećete moći pristupiti forumu, odnosno internetu tjedan ili više dana nemojte navesti PP, odnosno e-mail kao željeno sredstvo komunikacije.

  - Nakon ispunjenja ponude ili potražnje dužni ste o tome izvijestiti u sklopu teme ostale članove kako se oglas više ne bi povlačio, a uredništvo foruma moglo zatvoriti oglas.

  - Oglašavanje u kategoriji foruma Citroën oglasnik rezervirano je isključivo za članove foruma, odnosno fizičke osobe. - Zabranjeno je direktno reklamiranje tvrtki ili bilo koji drugi oblik marketinga bez prethodne dozvole vodstva foruma.

  - Oglašavanje ponude i potražnje Citroën® vozila, rezervnih i drugih dijelova, objavljujte isključivo unutar kategorije Citroën oglasnik u pripadajuće forume, a ovisno o tome radi li se o ponudi ili potražnji vozila, odnosno rezervnih dijelova.

  - Sadržaj svih oglasa isključiva je odgovornost osobe od koje je takav sadržaj potekao. Vlasnici i uredništvo foruma ne daju nikakva jamstva glede točnosti, potpunosti ili autentičnosti sadržaja oglasa niti snose bilo kakvu odgovornost zbog sadržaja oglasa.

Citroen c4, Peugeot 307, 308: Bilstein B4 amortizeri, SKF ležajevi, KYB prašnici

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Cutac

Prèkaroš
Prodajem neotvoreni set za zamjenu amortizera na Citroen C4 i Peugeot 307 i 308 modelima.
Amortizeri su Bilstein B4, vrh ponude za OEM(specifikacija kao original) amortizere, ležajevi su SKF, također sam vrh ponude, a uz to idu i KYB(Kayaba) prašnici/zaštita od prašine za amortizere.

Prodajem radi nesporazuma sa trgovinom, naručio sam jedan set, a poslali su mi dva.
U Ciaku i Tokiću bi cijena tih dijelova bila od 3300 do 3800 kuna, ja prodajem za 2200, uz mogućnost dogovora.
Znači 2200, komplet Bilstein amortizeri, SKF ležajevi i KYB prašnici, sve neotvoreno, imam i račun, garanciju...

Prednji amortizeri su Bilstein B4 22-113115
Zadnji amortizeri su Bilstein B4 19-113128
Prednji ležajevi su SKF VKDA 35315
Zadnji ležajevi su SKF VKDA 40305
Prednji prašnici KYB 910067
Zadnji prašnici KYB 910095

Na slikama su moji otvoreni amortizeri, ovi koje prodajem su zapakirani, što se vidi na zadnjoj slici i imate sliku narudžbe.
Zovite me na 099 592 0667 
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh