Ako mislis da neko sa foruma to rešava daljinski, jok. Meni se cini da su konektori u vratima pogresno spojeni. Zato ti nista ne radi sa te strane, skini oplatu od vrata i proveri
Nisam mislio daljinski nego ako ima koga iz zagreba i zagrebacke zupanije pa se sve dogovorimo.Ako mislis da neko sa foruma to rešava daljinski, jok. Meni se cini da su konektori u vratima pogresno spojeni. Zato ti nista ne radi sa te strane, skini oplatu od vrata i proveri
Probat cu i okrenuti zice.Da, ako pokazuje 40+ moralo hi tući hladno. Imao sam slično na C4P, samo sam ja pogrešno spojio žicu sensora pa je zimi pokazivalo 50+. Zaledila mi bila šoferka iznutra
Pozdrav.Kada je neispravan spoljni senzor, onda je temperatura na bordu u minusu. Kada je kratak spoj onda je abnormalno velika. Proveri da li si dobro vratio konektor u vratima. Meni se desilo da sam ga spojio na konektor od kontrole prozora
Hvala.Odgovoreno ti je u drugoj temi
Budem.Pa skini oplatu od vrata, izvuci konektor za senzor i zameni mu mesto sa konektorom koji je trenutno spojen sa prozorom
Pa odi kod majstora da ti provjeri ne mogu ti dečki preko foruma otkriti kvar.Budem.
Javim dal dela.
Hvala puno.