Citroen C2 - zamjena radia

christina

New member
Pozdrav svima,

Tražila sam ovu temu, ali nisam ju pronašla, nadam se da ne otvaram duplu.
Molila bih vas za pomoć. Originalni radio u autu mi se pokvario i htjela bih kupiti novi s USB utorom, ali nemam pojma kako vidjeti koji radio odgovara mom autu. Isto tako, vidjela sam da je potreban neki adapter kako bi bile podržane kontrole preko volana, ali ne znam kako pronaći taj adapter. Prilažem sliku priključka na radiu.
Moja pitanja su: kako odabrati radio i (ako je potrebno) kako se zove potrebni adapter i gdje se može naručiti?
Unaprijed se zahvaljujem na odgovorima.

 

diegos

Well-known member
Za komande na volanu nisam siguran, ali ako i nađeš takav adapter, oni obično nisu baš jeftini. Što se tiče ostalih priključaka, izgleda da ovaj radio sa slike ima standardne konektore, a takve imaju i drugi koje kupiš u trgovini pa bi zamjena trebala biti bez problema :palac-gore:
 

Doomsday

U prolazu...
Posljednje uređivanje:

denisoft

Active member
@christina, piše ti da si iz Rijeke :) probaj vidjet malo u Holex-u

Kod:
http://www.holex.hr/
Imaju svega, a ako nemaju, naruče i stručni su! Možda znaju za kakvu kemiju kako spojiti komande volana na radio, s tim da radio mora imati tu mogućnost.

Ako si imala original radio sa odvojenim display-em, onda ćeš ugradnjom nekog drugog izgubiti taj display. Ima na njuškalu original Citroen radia sa CD-om koji čita MP3, što je OK alternativa za USB, a možeš kupit i adaper koji USB muziku šalje na radio i onda kao da slušaš radio :)

Kod:
http://www.ebay.co.uk/bhp/usb-fm-transmitter
Jesi ovakav imala?

Kod:
https://www.njuskalo.hr/ostali-autodijelovi/radio-autoradio-96627394xt-citroen-c2-03-07-134354-ilma-oglas-23309654
 
Na vrh