• Obavezno pročitati - Pravila oglasnika 


    - Oglas se otvara kao zasebna tema.

    - Naslov teme zbog preglednosti i jasnoće mora biti deskriptivan, npr. u obliku P: Citroen C4, 1.6 HDi, 2005. ili K: kompresor klime za Xantiju 1.9 ili P: elektromotor podizača stakala za Saxo. Naslov ne smije izgledati P: dijelove ili samo Prodajem.
    Oglasi bez pravilnog naslova uklonit će se bez upozorenja.

    - Oglas mora obavezno sadržavati informacije o automobilu (godinu, kilometražu, vrstu motora te ostale bitne značajke) i obavezno fotografiju oglašavanog vozila. Oglasi bez fotografije obrisat će se bez upozorenja.

    - Stavljanje linkova (poveznica) na druge stranice (npr. internetske oglasnike) u sadržaj oglasa nije dopušteno. Oglasi koji sadrže linkove na druge stranice uklonit će se bez upozorenja. Od ove odredbe izuzima se jedino revijalna tema naziva "Citroeni u oglasima".

    - Prodavač, odnosno Kupac mora naglasiti kakav način komunikacije želi, bilo da je riječ o e-mailu, telefonu ili putem PP-a (Privatnih Poruka). Vodite računa o izboru komunikacije. Npr. ako mislite da nećete moći pristupiti forumu, odnosno internetu tjedan ili više dana nemojte navesti PP, odnosno e-mail kao željeno sredstvo komunikacije.

    - Nakon ispunjenja ponude ili potražnje dužni ste o tome izvijestiti u sklopu teme ostale članove kako se oglas više ne bi povlačio, a uredništvo foruma moglo zatvoriti oglas.

    - Oglašavanje u kategoriji foruma Citroën oglasnik rezervirano je isključivo za članove foruma, odnosno fizičke osobe. - Zabranjeno je direktno reklamiranje tvrtki ili bilo koji drugi oblik marketinga bez prethodne dozvole vodstva foruma.

    - Oglašavanje ponude i potražnje Citroën® vozila, rezervnih i drugih dijelova, objavljujte isključivo unutar kategorije Citroën oglasnik u pripadajuće forume, a ovisno o tome radi li se o ponudi ili potražnji vozila, odnosno rezervnih dijelova.

    - Sadržaj svih oglasa isključiva je odgovornost osobe od koje je takav sadržaj potekao. Vlasnici i uredništvo foruma ne daju nikakva jamstva glede točnosti, potpunosti ili autentičnosti sadržaja oglasa niti snose bilo kakvu odgovornost zbog sadržaja oglasa.

Kupujem Citroen amblem

poginaldo

Active member
ako neko moze pomoci, trazim ovakav manji amblem.
ovaj veci je 8666 CH i dug je 18,2mm
manji je dolazio na c5 2013 dok je bio ispod sevrona,
sad dodju samo sevroni bez slova

zna li neko kako i gdje da narucim?

 

poginaldo

Active member
lova nije proGlem, i ovaj veliki sam jutros platio 11€
ali ocito nije to to sto sam trazio jer su mi rekli da su
to najmanja slova koja imaju za c5

mene sad zanima ako neko ima na c1 ili c3 ili nekom ds-u
da mi kaze ako su manja slova da narucim taj znak
 

Doomsday

U prolazu...
Ako ne nađeš nigdje za kupit, i baš ne želiš stavit malo veći, a nije bitno da bude original nego prave veličine, javi se ovoj ekipi, daj im taj original i reci da želiš što bliže tome u 3D, ali u dimenziji koja tebi treba...

Nemam pojma koja bi bila cijena, ali se sigurno može doć izgledom jako blizu originalu...

http://www.pravi-smjer.hr/kontakti.aspx

:cool:
 
Na vrh