CitroŽderonje

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
Zna li netko gdje se ovo može nabaviti? LOL

I koliko treba turirati u leru za ispeći hamburger? :)

deda

New member
Samo si ga peci na auspuh,pa buš u najboljem slućaju završio u zaraznoj na hitnoj.Tak je jedan lajbek u vojsci nekada pekel goveđu konzervu na aspuhu Tama,jedva su ga spasili od trovanja.(to nema veze sa ispušnim plinovima,ako je netko pomislio da je radi toga)

zujo

New member
Ja sam znao peći kobasice na topu na ložaka. Možda jesu malo kancerogene, ali s malo luka i ajvara isplati se riskirat.

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
Tak je jedan lajbek u vojsci nekada pekel goveđu konzervu na aspuhu Tama,jedva su ga spasili od trovanja.
Naravno da se otvrovao jadan kad je tim svim konzervama iz JNA bio istekao rok trajanja još prije Bitke na Neretvi.

trebal je jače turirat
Za ispeć hamburger treba kod benzinca šest minuta na 3,000 obr, a na dizelu 2,500 obr. deset minuta. LOL Zatim dodat ajvara ili gorušice i list dva salate ili kupusa. Kako tko preferira. :D

deda

New member
Ja bi doživotno potpisao da mogu jesti konzerve koje su se šljakale za JNA.Takvu kvalitetu nikada nigdje pa ni u Americi nisi mogao kupiti u civilnim dućanima.Koju god da si uzeo,kobase,govedinu,gulaše,janjetinu,mesne doručke i paštete i mogu stajat 100 godina da se ne pokvare.Tko to nije probao,nemre si uopće zamislit da je tako nešto postojalo_Ovo kaj se danas prodaje nije i ne vredi niš,to nema veze sa stvarnošću.Osobno sam gledao u Pikovim pogonima kako se i što radi,kada se radilo za vojsku,pa i otuda znam o ćem pričam.

Hrvoje Marin

Active member
jok, mesne konzerve iz 60-ih, to se kužilo po tome kako se meso razdvajalo na niti. Neko kratko vrijeme prije Šuška, za divno čudo kad je on postao ministar hrana se 100% poboljšala.

deda

New member
jok, mesne konzerve iz 60-ih, to se kužilo po tome kako se meso razdvajalo na niti. Neko kratko vrijeme prije Šuška, za divno čudo kad je on postao ministar hrana se 100% poboljšala.
Je,dobivale su se ukrajinske konzerve i namirnice,odma si imal orjentaciju po noći,kak ti je svjetlilo u želucu.Neprijatelj je mislio da trče VBRovi po frontu.

Hrvoje Marin

Active member
pizza svaki dan?
nope, svaki dan u minut je stizala kuhana klopa i koji broj više od koliko nas je bilo tako da je uz malo treninga težina mi bila 20kg više neg sad bez masti...čudno koliko ti tijelu odgovara precizan red za obrok.

a za doručak je često bilo krafni... :cool:

deda

New member
Je,pa ne hladno,kada se zagrije,tj zakipi u vrućoj vodi,za prste oblizat, a tek govedska,pa sa konzervom graha prepržit na tavi,nema bolje klope.

Na vrh