Naravno da se otvrovao jadan kad je tim svim konzervama iz JNA bio istekao rok trajanja još prije Bitke na Neretvi.Tak je jedan lajbek u vojsci nekada pekel goveđu konzervu na aspuhu Tama,jedva su ga spasili od trovanja.
Za ispeć hamburger treba kod benzinca šest minuta na 3,000 obr, a na dizelu 2,500 obr. deset minuta. LOL Zatim dodat ajvara ili gorušice i list dva salate ili kupusa. Kako tko preferira.trebal je jače turirat
sve je dobro sa lukom i ajvaromMožda jesu malo kancerogene, ali s malo luka i ajvara isplati se riskirat.
pizza svaki dan?za divno čudo kad je on postao ministar hrana se 100% poboljšala.
Je,dobivale su se ukrajinske konzerve i namirnice,odma si imal orjentaciju po noći,kak ti je svjetlilo u želucu.Neprijatelj je mislio da trče VBRovi po frontu.jok, mesne konzerve iz 60-ih, to se kužilo po tome kako se meso razdvajalo na niti. Neko kratko vrijeme prije Šuška, za divno čudo kad je on postao ministar hrana se 100% poboljšala.
nope, svaki dan u minut je stizala kuhana klopa i koji broj više od koliko nas je bilo tako da je uz malo treninga težina mi bila 20kg više neg sad bez masti...čudno koliko ti tijelu odgovara precizan red za obrok.pizza svaki dan?
Ne valjda i onu ovčetinu u konzervi!?Ja bi doživotno potpisao da mogu jesti konzerve koje su se šljakale za JNA
Pa kad pojedes meso kivi stavis na oči:grin:Kivi!? :shock:
Ma 'ajte molim vas...
Kivi baciš džukelama da ti ne škevću dok jedeš meso.Pa kad pojedes meso kivi stavis na oči:grin:
sličan recept kao onaj recept za hobotnicu ispod pekeKivi baciš džukelama da ti ne škevću dok jedeš meso