Citroën C4 Grand Picasso 1.6BlueHDI 88kW/120KS by Rakonja!

rakonja

Pirotehničar!
Donator foruma
Ne vadi se lako, ipak je delom unutar auta i fiksirana vratima. E sad, ako neko bas zeli da je uzme, uzece je. Skidaju ljudima točkove, a ne zaštitu od sunca :D. Cena je niska, pa i nije trosak. Meni niko nikad nije to skidao, skidali su druge stvari :D
Prije cca pola sata uzeo onu sjajnu takvu za 5 EUR, u nedostatku drugih opcija trenutno. Ispred trgovine probao, leti po vjetru, jedva stavio. "Krilca" na krivom mjestu za vrata. Stigao maloprije doma, reko da stavim. Ubi vjetar, ono ko salveta! Nakon minute pokušaja, otpalo jedno krilce, koliko je kvalitetno. Otkinuo sam drugo, i nagurao bezveze unutra, pošto je preveliko. Budem naručio ovo ko vaše, i možda onu tipa kišobran, ako ima za veličinu šajbe, čini se praktično. Tu da je nešto dobro izmisliti, po mjeri za sve šajbe, ima mjesta za zaradu. Ponuda ravna nuli.

Nikola

Homo sapiens
Donator foruma
Je, za takve soferke je tesko naći. Ovu sam spoljnu stavljao po jacem vetru, podignem brisace i nece nigde. Kisobran iznutra kombinujem sa tom nekom tvrdom sto se savija. Ona ide dole, a na samo staklo kisobran, a njega su suncobrani iznutra drže u mestu.

rakonja

Pirotehničar!
Donator foruma
Je, za takve soferke je tesko naći. Ovu sam spoljnu stavljao po jacem vetru, podignem brisace i nece nigde. Kisobran iznutra kombinujem sa tom nekom tvrdom sto se savija. Ona ide dole, a na samo staklo kisobran, a njega su suncobrani iznutra drže u mestu.
Moram provjeriti točnu veličinu šajbe, pa nešto najbliže veličinom

Na vrh