Hmm ima neki miris, hmm možda antifriz ili klima, meni laiku teško nažalost prosudit. Uglavnom, nije običan miris po vodi.Jel ima neki miris? Na antifriz? Ulje? Da nije zapuseno crevo klime? Tu je negde za C4P i ume da pravi poplavu. Jedino se zimi ne koristi hladjenje![]()
Maaa da al riješit će se. Ne smeta trenutno za vožnju, srećom je tako. Već samo kad kiša pada. Nema razloga za toliku paniku.Antifriz ima sladunjav ukus, freon jeste u tecnom stanju ali je gas, pa ce tesko da se pomesa sa vodom. Meni voda probijala u kabinu ali je cista, nije imala boju. Ovo nije čista voda, niti je samo voda.
Razumem te za kišu, dok nisam resio probijanje vode u motorni deo, kod svake kise sam se pribojavao
Ma šalim se, nije nestao. Nego htio sam reć da nema zamašnjak kao recimo c4 2011 82kw. Nemam bar tog problema npr.Kamo je nestao zamašnjak?
Glavu??? Vidjet ću ali nije antifriz jer bi stalno bila voda.Aj pogledaj u ekspanzionu prije nego digneš glavu tom motoru.
Ma nemam pojma iskreno kakav miris. Moguće da sam u krivu bio, nije antifriz.Ne nužno, a i sam kažeš da možda ima miris antifriza.
Da nemaš možda koronu?Ma nemam pojma iskreno kakav miris
Dat ću ja tebi Pipi. Hahahhaha nisam ae.Da se nije nekom prolilo nešto.? Šta nisi ti nekidan neku sliku kako piješ Pipi objavio? Narančasto, slatkasto, a nije antifriz![]()
Nemam, prebolio i gotovo. Cijepljen i to je to.Da nemaš možda koronu?![]()
Hmm ima i Deda u Španskom za prste polizat ili čak Braća Palić u Dubravi, malo dalje za neke aliTo bi bio izazov za napraviti, ali moglo bi nešto pokušati. Ali iskreno, Gabrek je fin, ali preskup, mogli bi nešto alternativno smisliti u Smbu ili okolici, ima zbilja lijepih mjesta![]()
Deda uhh ćevapi, pljeskavica punjena mmmm. Još da su uz konobare i neke zgodne konobarice ajmeeee meniDeda je top!
Braća Palić, jel to tamo zovu kao 'kod srbina'?
Deda je top!
Braća Palić, jel to tamo zovu kao 'kod srbina'?