Cd radio, disk neće van

Fan

Member
Pozdrav,
tijekom rada je cd samo stao, uređaj je prebacio na radio i cd neće izbaciti.
Ne čuje se nikakvo klikanje.
Pomoć?

Zmaj

Member
Pozdrav,
tijekom rada je cd samo stao, uređaj je prebacio na radio i cd neće izbaciti.
Ne čuje se nikakvo klikanje.
Pomoć?
Uh, imao slican problem. Morao izvaditi radio
Koji je auto u pitanju i radio?

Posljednje uređivanje:

gambler072

C5 enthusiast
Mislim da rd4 ne pamti cd, ali nemoj me drzati za rijec, nisam 100% siguran. Na forumu ima tema o vise uredjaja koji idu u psa vozila, pogledaj tamo. Clan Koya koji je i pisao tu temu ti sigurno moze pomoci

Fan

Member
Rastavio radio, izvadio disk, ali ona zaštita da ne uđe drugi disk je ostala gore i ne mogu je spustiti.
Mehanizam krči kod paljenja, izgleda da traži disk.

sir.Oliver

Well-known member
i na kraju je došlo na moje reči . lepo sam napisao .... sada ponovo otvori radio , vrati disk nazad i pokušaj pokrenuti radio . normalno ga spoj u auto ... nemoj ga kompletno montirati .... uz malo sreće , proradit će , barem eject ... a kada izbaci disk .... pokušaj ubaciti drugi . možda proradi ....

sir.Oliver

Well-known member
znam ja kako to izgleda kada disk ostane zaglavljen " na pola puta " ....zato sam upozorio da poneki modeli " pamte " gde je disk stao i pri sledećem paljenju žele nastaviti sa tog istog mesta . upravo zbog toga ti radio sada pokušava naći CD ....
savjetujem ti da pokušaš vratiti disk u jedinicu i spojiti radio .... prilikom paljenja pokušat će nastaviti tamo gdje je stao .... a uz malo sreće i mehanizam može proraditi .... možda ga je samo nečistoća blokirala .....

sir.Oliver

Well-known member
ovako od kompa je teško savjetovati ... trebao bih pogledati mehanizam ... negdje ga nešto koči ... pitanje je što .....
Koya se nije javia ? on je " maher " za ovakve stvari ....

Fan

Member
Rd4 radia su sva identična a ipak se razlikuju serijski brojevi.
Može li radio iz peugeota 207 u c4 picasso ili neće podržati neke funkcije?

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Nisu identični, postoje pod modeli (sa/bez mp3, bt...). Koliko znam svi se daju prebacivati, možda eventualno nekad treba s Lexiom nešto doraditi

Fan

Member
Radio sam rastavio i ne mogu utvrditi zašto ne izbacuje.
Nude se razni modeli radija, oznake N1 01 itd., ne mogu nigdje naći što znače te oznake, u čemu se razlikuju radija, svi podržavaju mp3. Pomoć...

MacSlavko

Well-known member
Donator foruma
Radio sam rastavio i ne mogu utvrditi zašto ne izbacuje.
Nude se razni modeli radija, oznake N1 01 itd., ne mogu nigdje naći što znače te oznake, u čemu se razlikuju radija, svi podržavaju mp3. Pomoć...
RD4 je basic radio i neće ti stvarati problema čak i ako nije iz istog modela auta.
Naravno, bolje da je iz istog jer je onda manje posla s Lexijom, ali čak i onda se može dogoditi da donor-car ima različitu opremu od tvoje pa opet moraš telekodiratI za postojeću opremu na vozilu...

Te oznake N1 01 itd. ako se razlikuju: vjerojatno je samo različit kvartal ili druga serija i sl. ali funkcionalno bi trebali biti isti, osobito ako je ista godina proizvodnje, ili + - jedna (paziti da nije prijelazna godina između facelift modela, no i to može biti OK)...
Ugl, ja bih to uzeo bez puno okolišanja, ali s riješenom opcijom telekodiranja postavki ako se ukaže potreba.
Uostalom, ionako ćeš ga morati telekodirati na svoj VIN...

Fan

Member
Otkrio sma da N2 znači da ima 2 antenska priključka, a na vozilu sa 1 antenom ne nalazi radio stanice već samo traži. Ipak ima bitnih stvari ma koje treba paziti kod zamjene.

Na vrh